fbpx
Nyomtatás

A globalista bankár megjósolta a haszontalanok népirtását

2021 április 22
3025 megtekintés    
 • Azok számára, akik még mindig kételkednek abban, hogy a COVID-1984 csaló, népirtó, kommunista stílusú zsarnokságát már régóta nem a sápadt ló önjelölt lovasai tervezték, mint a Big Pharma vakmerő elítélendő bolsevizmus elősegítésének természetellenes csatározását szinte mindenütt, mára már világszerte egyre nyilvánvalóbbá válik, készüljön fel a fennmaradó illúziók összetörésére.

  A következő állításokat, amelyeket 1981-ben tett közzé egy hatalmas nemzetközi bankár eugenikus, Jacques Attali , Michel Salomonnal készített interjúk - A jövő arcai, Seghers kiadásból vettük át, amelyet Franciaországban az Emi Lit adott ki Attali idősebb korában. Francoise Mitterand francia elnök tanácsadója:

  „A jövőben kérdés lesz a népesség csökkentésének módjának megtalálása. Kezdjük az öregekkel, mert amint életkoruk meghaladja a 60-65 évet, és még tovább élnek, mint amennyit termelnek és sokba kerülnek a társadalomnak, majd a gyengék, a haszontalanok, akik nem tesznek semmit a társadalomért, és csak egyre több lesz belőlük, és főleg a hülyék.

  E csoportokat célzó eutanázia; Az eutanáziának minden esetben a jövőbeni társadalmaink alapvető eszközének kell lennie. Természetesen az embereket nem végezhetjük ki és táborokba se zárhatjuk, viszont megszabadulhatunk tőlük, ha elhitetjük velük, hogy ez a saját javukat szolgálja.

  A túl nagy és többnyire felesleges népesség gazdaságilag túl drága. Társadalmi szempontból sokkal jobb, ha az emberi gépezet hirtelen megtorpan, nem pedig fokozatosan romlik el. Elképzelhető, hogy nem végezhetünk majd intelligencia teszteket emberek és milliók felett!

  Találunk valamit vagy előidézünk, egy bizonyos embereket megcélzó járványt, valódi gazdasági válságot vagy egy vírust, amely az öregeket vagy a betegeket érinti, nem számít, a gyengék megadják magukat, engedelmeskednek nekünk, a félelmetesen hülyék meg el fogják hinni és kezelést kérnek.

  Gondoskodni fogunk a kezelés megtervezéséről, egy kezelésről, amely megoldást jelent.

  Az idióták kiválasztása tehát automatikusan fog megtörténni: önállóan mennek a vágóhídra. ”

  A hiperkonfliktus fegyverei

  Huszonöt évvel később, 2006-ban Franciaországban megjelent Attali legkeresettebb könyve, A jövő rövid története - A 21. század bátor és ellentmondásos pillanatai.

  Ezt követően az amerikai Arcade Publishing adta ki, az elülső borítón a Rothschild Cartel régóta működő globalista csatlósa, Henry Kissinger, áttekintve azt állította, hogy a nemzetközi bankár könyve „zseniális és provokatív”.

  Mintha a három földrészen népirtással vádolt ember izzó jóváhagyása nem lenne elég az emberiség elleni bűncselekményekért járó vészharangok elindításához, ezt írta Attali a hiperkonfliktus fegyverei című könyv egyik fejezetében. :

  „Minden korban a háborúk kimenetelét új fegyverek birtoklása és az ár határozza meg, amelyet az egyes harcosok saját katonáinak életéhez kötnek. Az ő idejükben a Crécy-i csata íjászai, az első világháború harckocsijai és a második világháború atomfegyverei eldöntötték a csaták sorsát.

  Minden korban megjelentek új fegyverek, egyszerre a polgári technológiák termékei és szülésznői: a propeller karral született, a karok gépesítéssel, a tankok az autóval. Fordítva: a fegyveres erőkben született meg sok más technológiai újítás mellett a távíró, a rádió, az energia, az atomfegyver és az internet.

  A következő ötven évben új technológiákat fejlesztenek ki a hadseregek, mielőtt azokat felhasználnák a polgári piacon. Védelmi vagy rendőri célokra a kormányok finanszírozzák a hiperfelügyelet és az önfelügyelet technológiáinak tökéletesítéséhez szükséges kutatásokat. Ezzel szemben ezeknek a technológiáknak polgári alkalmazásuk lesz.

  Valójában ezek a jövőbeni fegyverek lényegében a megfigyelés koncepciójára fognak épülni. A hadseregek azonnal kifejlesztik a nomád mindenütt jelenlévő digitális infrastruktúrát, a gyanús mozgások felügyeleti rendszerét, a stratégiai létesítmények védelmének eszközeit és a gazdasági hírszerzés hálózatát. Robotok (rejtve az ellenség területén) és drónok (repülő robotok) továbbítják az adatokat, kémiai vagy biológiai tényezőket észlelnek, és felderítőként szolgálnak a gyalogos különítmények előtt, amelyek elaknázott területekkel vagy holt terekkel szembesülnek. A csatát szimuláló szoftvert véglegesen frissíteni kell, a lehető legközelebb a csatatérhez.

  Ezenkívül új harci egységeket integrálnak a szimuláció, a megfigyelés és a sztrájk eszközeivel. Az új hálózatok és a nomád mindenütt jelenlévő eszközök lehetővé teszik a harcosok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és minden helyzetet szimuláljanak. Az intelligens ruházat új egyenruhák gyártására szolgál; az új anyagok lehetővé teszik az új pajzsok tervezését. A háromdimenziós szimulációs technológiák elősegítik a harci feladatok előkészítését és végrehajtását, míg a robotok igazi harcosok helyettesítőjeként működnek.

  Az elektronikus rendszerek (e-bombák) képesek lesznek megsemmisíteni a kommunikációs hálózatokat, és vakon és süketen hagyni az ellenfelet.

  A tengerészgyalogosok új szerepet játszanak a nyomkövetők elleni harcban, az emigráció felügyeletében és a stratégiai szorosok védelmében. A vadászrepülőgépek már nem lesznek olyan hasznosak, mint manapság, és elveszítik befolyásukat a személyzet gondolkodására és katonai költségvetésére.

  Az új, úgynevezett hagyományos fegyverekre annál inkább szükség lesz, mivel a nem mindennapi fegyverek (nukleáris és egyéb) egyre szélesebb körben elterjednek.

  […] 2040-ig vagy 2050-ig összesen több mint tizenöt ország nyíltan rendelkezik nukleáris fegyverekkel és azok szállításának eszközeivel.

  Az olajhiány a legkülönfélébb országokat is polgári atomerőművek gyártására ösztönzi. Ez arra készteti őket, hogy újrahasznosított hulladékokat, az úgynevezett MOX-et használják üzemanyagként - tovább szaporítva a szaporodás és a hulladékok „eltűnésének” kockázatát (ezen radioaktív anyagok szállítása során). Az ilyen hulladékokat aztán radiológiai fegyverek előállítására lehet felhasználni, amelyek összekeverik a nukleáris hulladékokat és a hagyományos robbanóanyagokat.

  Ekkor megjelennek más - vegyi, biológiai, bakteriológiai, elektronikus és nanotechnológiai - fegyverek. Akárcsak az általuk előkészített új polgári technológiák, a tudósok is arra törekszenek, hogy növeljék hatalmukat, miniatürizálásukat és pontosságukat. A vegyi fegyverek képesek lesznek felkutatni és megölni a vezetőket anélkül, hogy észrevennék őket; a járványok készen állhatnak a szabadon engedésre; a komplex genetikai fegyverek egy napon kifejezetten bizonyos etnikai csoportok ellen irányulhatnak.

  A szürke kocsonyaként ismert nanorobotok olyan kicsik, mint a porfoltok, lopakodó megfigyelési feladatokat hajthatnak végre, és megtámadhatják az ellenség testének sejtjeit. Aztán, ha az állatklónozási technikák előrehaladtak, a klónozott állatok jól elvégezhetik a küldetéseket - élő állatbombák, rémálombeli szörnyek.

  Ezeket a fegyvereket nem csak a hatalmas országok katonai laboratóriumai fejlesztik, hanem a nagyvállalkozások, a „cirkuszi vállalkozások” is, amelyek új piacokat fognak találni számukra. Mint mindig, a fegyverkezés továbbra is az ipari apparátus középpontjában marad, és amíg itt nincs a szuperbirodalom, az állami piacok lényegében a fegyverkezési szektor felé orientálódnak. A nagy biztosító cégek és a zsoldosok ezt követően felveszik a fáklyát.

  Ezeknek a fegyvereknek a nagy része hozzáférhető lesz a kis nemzetek, a nem állami államok, a holttestek, a kalózok, a zsoldosok, a gerillák, a maffiák, a terroristák és mindenféle nyomkövető számára. A nem távoli jövőben például kondenzátorból, rézdrót orsóból és robbanóanyagból lehet 400 dollárért e-bombát készíteni. A vegyi, radiológiai és biológiai fegyverek így mindenki számára megfizethetőek lesznek. Egyre több ember megölése kezdetleges eszközökkel szomorú lehetőség lesz. A városokban és a tömegközlekedésben a tolongás megsokszorozza a legprimitívebb fegyverek hatékonyságát.

  Végül (és talán különösen), mivel egyetlen háborút sem lehet megnyerni, hacsak az azt viselő népek nem hiszik azt igazságosnak és szükségesek, és ha nem tartják fenn az állampolgárok hűségét és hitét az értékeiben, a jövő legfőbb fegyverei a propaganda, kommunikáció és megfélemlítés.

  Népirtás szabadon engedve

  Tekintettel arra, hogy Attali észbontóan amorális retorikája visszhangozza az elmúlt 150 év minden más szókimondó eugenicistáját, az elhagyott részeket sem sejtésként, sem összeesküvés-elméletként nem lehet félretenni.

  Azon az alapon azonban, hogy 1981-ben azt jósolta, hogy a 60 éven felüliek, a gyengék és a hülyék népirtása lesz, amelynek katalizátora vírusos járvány megtalálása vagy előállítása lesz, a következő megállapítás még szembetűnőbb: a járványok készen állhatnak a szabadon engedésre ”.

  Csakúgy, mint az idézett utolsó mondat, amely megerősíti, hogy a nép ellen régóta tervezett háború legfőbb fegyverei „a propaganda, a kommunikáció és a megfélemlítés eszközei”. A párhuzam Attali jóslataival kapcsolatban az ilyen népirtások 21. századi felszabadulása és a COVID-1984 eseményei között borzasztóan szembetűnő.

  Mindazonáltal, anélkül, hogy a nyilvánosság többsége elhitette volna a kirívó kormányt egy soha nem izolált vagy megtisztított „vírusról”, az ellenkező nézetek cenzúrázása és a rendőrállam felállítása lehetetlennek bizonyult volna.

  Ebből természetesen az következik, hogy amikor a többség elutasítja a csaló narratívát, akkor az ellentétes nézetek, cenzúrázva vagy sem, normává válnak, és a rendőri államot szisztematikusan fel lehet oldani minden zsarnoki gazember kormány diktatúrájának totalitárius be nem tartásával és mindazok büntetőeljárásával, emberiség elleni bűncselekményekkel vádolják.

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet