fbpx

Az illuminátusok népirtáshoz tervezték az oltásokat

2021 március 08
4956 megtekintés    
 • 2009 Law Suit: „Egy nemzetközi vállalati bűnszövetkezet biológiai fegyvereket fejlesztett, gyártott, raktározott és alkalmazott az USA és más országok lakosságának felszámolására pénzügyi és politikai haszonszerzés céljából.”

  Sertésinfluenza-járvány vagy bioterrorizmus és tömeggyilkosság elkövetésének szándéka?

  Jane Burgermeister, az osztrák nyomozó újságíró  állítólag 2009. június 10-én vádat emelt az FBI-nál Ausztriában az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az ENSZ (ENSZ) és az Egyesült Államok szövetségi kormányának legmagasabb rangú tagjai ellen, beleértve Obama elnököt és a vállalati tisztviselőket is a bioterrorizmussal és a tömeggyilkosság kísérleteivel kapcsolatban, éppen a Baxter A / H1N1 influenza elleni vakcina várható júliusi kiadásának ideje alatt - bár még várat magára, hogy az FBI lefolytatja-e a nyomozást, vagy újabb bűnrészességet tár fel szörnyű bűncselekmények leplezésére.

  Burgermeister előterjesztést készített az erőszakos oltások ellen, amelyet Amerikában nyújtanak be. Áprilisban vádat emelt a Baxter AG és az osztrák Avir Green Hills Biotechnology ellen szennyezett madárinfluenza elleni vakcina előállítása miatt, azzal a váddal, hogy ez szándékos cselekedet volt, amely világméretű járvány kiváltására és hasznára vált.

  Burgermeister olyan bizonyítékokat mutatott be az amerikai törvényeket sértő bioterroros cselekményekről, amelyeket egy csoport követett el, amely az Egyesült Államokban a Nemzetközi Bankárok irányításával működik, akik a Federal Reserve-t, a WHO-t, az ENSZ-t és a NATO- t irányítják  annak végrehajtása céljából, tömeges népirtás az Egyesült Államok lakossága ellen géntechnológiával módosított influenzajárvány-vírus alkalmazásával, azzal a céllal, hogy hatalmas mennyiségű halált okozzon. 

  Nem meglepő, hogy ebben a csoportban magas amerikai kormányzati hivatalokat betöltő tisztviselők vesznek részt. A Betegségellenőrzési Központ (CDC) vezetői állítólag azt is tudják, hogy az oltás nem biztonságos.

  Ismét az amerikai állam által támogatott nagy média nem tett említést erről, ami nem meglepő, ha megnézzük, hogyan szándékosan és ismételten megtévesztették ezt az országot - tekintse meg a szeptember 11-i támadásokat és mindazt, ami történt amióta az Egyesült Államok megkezdte a csalárd „Terror elleni háborút” a Bush-kabalában. Az illegális propaganda hatalmas és veszélyes fegyver, amelyet a szövetségi kormány évtizedek óta használ.

  BIZONYÍTVÁNY A MAGAS Rangsoroló tisztviselőkkel szemben

  Ennek a bűnszövetkezetnek a tagjai állítólag: Barack Obama amerikai elnök, az ENSZ influenzás rendszerkoordinátora, David Nabarro, a WHO főigazgatója, Margaret Chan, az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatási Minisztériumának titkára, Kathleen Sibelius, az amerikai belbiztonsági minisztérium titkára, Janet Napolitano, David de Rotschild, David Rockefeller és George Soros bankárok, Werner Faymann osztrák kancellár és Alois Stoger osztrák egészségügyi miniszter.

  A Burgermeister által benyújtott vádak szerint a fent említett vádlottak egymással és másokkal szövetkeztek egy rejtett nemzetközi biofegyver-program kidolgozásában, finanszírozásában és az utolsó szakaszban való részvételben, amely Baxter és Novartis gyógyszerészeti óriásokat is bevonja.

  sertésinfluenza.jpeg

  A kényszeres tömeges oltási program végrehajtásának ürügyeként történő biomérnöki munkával és halálos biológiai ágensek - a „madárinfluenza” és a „sertésinfluenza vírus” - ürítésével a szindikátus képes lenne olyan toxikus biológiai ágens beadására, amely halált és sérülést okoz az USA lakossága a biológiai fegyverek terrorizmusellenes törvényének közvetlen megsértésével.

  AKI 72 KILÓ ÉLŐ MADÁR influenza vírust szállított a BAXTER AG-nak

  … Állítólag Burgermeister dossziéjából kiderül, hogy a vírus felszabadulása állítólag lényeges lépés volt egy olyan járvány kiváltásában, amely lehetővé tenné a WHO számára, hogy kiírja a 6. szintű pandémiát. Felsorolja azokat a törvényeket és rendeleteket, amelyek lehetővé teszik az ENSZ-nek és a WHO-nak, hogy pandémia esetén átvegyék az Egyesült Államokat, valamint azokat a jogszabályokat, amelyek a pandémia kihirdetése után előírják az Egyesült Államokban a kötelező oltások betartását.

  Bizonyítékokat mutatott be, amelyek azt mutatják, hogy a madárinfluenzát és a sertésinfluenza vírusokat valójában laboratóriumokban üzemeltették, felhasználva a WHO és más kormányzati szervek által nyújtott finanszírozást, többek között azzal a váddal, hogy az egész „sertésinfluenza” járvány üzlet hatalmas hazugság, és hogy ott nem természetes vírus, amely veszélyt jelentene a lakosságra. Sok szakértő szerint a „sertésinfluenza” részben sertésinfluenza, részben emberi és részben madárinfluenza, egy hibrid, amely csak laboratóriumokból származhat.

  A WHO állításai, miszerint ez a „sertésinfluenza” járvány, szándékosan félrevezetőek, valószínűleg azért, mert a felszabadult vírusokat a WHO segítségével hozták létre és engedték szabadon, ami elsősorban felelőssé tette őket a „járványért”. Burgermeister megjegyzi azt a tényt is, hogy a „sertésinfluenzaként” közölt halálozási adatok következetlenek, és nincs egyértelműség a „halálozások” számának dokumentálásában.

  Pandémia akkor fordulhat elő, ha a fertőzött vakcina tömeges oltását a lakosság védelme leple alatt hajtják végre, mivel bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy a kötelező vakcinákat szándékosan szennyezték, hogy halált okozzanak.

  A Novartis madárinfluenza elleni vakcina 21 hajléktalan embert ölt meg Lengyelországban 2008 nyarán. Ugyanazok a nemzetközi gyógyszergyárak és nemzetközi kormányzati ügynökségek, amelyek kifejlesztették a szennyezett vakcinákat, nagy hasznot fognak hozni a szennyezett vakcinák szállítására vonatkozó szerződésekből, miközben az állam által támogatott média szándékosan terjeszti a téves információkat célja, hogy az Egyesült Államok lakosságát csábítsa a szennyezett oltás megszerzésére.

  A BIO TERROR HASZNÁLATA AZ EMBEREK JOGAINAK FELADÁSÁRA

  Az állami sürgősségi egészségügyi hatáskörökről szóló törvény, a nemzeti sürgősségi törvény, a nemzetbiztonsági elnöki irányelv 51, a belbiztonsági elnöki irányelv 20 és a madárinfluenza és a pandémiás influenza elleni nemzetközi partnerség részben úgy lett kialakítva, hogy „nemzeti vészhelyzetek” vagy „esetükben” oltást igényeljenek. járványok ”.

  Burgermeister azt vádolja, hogy az állításaiban megemlítettek (a fentiekben említettek) végrehajtották és / vagy felgyorsították a törvények és rendeletek végrehajtását - az Egyesült Államokban 2008 óta - azzal a céllal, hogy megfosztják az Egyesült Államok állampolgárait az alkotmányos jogtól az injekció megtagadásához.

  Ugyanezek az emberek tették bűncselekménnyé a pandémiás vírusok elleni injekciók megtagadását, és egyéb túlzott és kegyetlen szankciókat szabtak ki, például börtönbüntetést és / vagy karantént a FEMA táboraiba, miközben megtiltották az Egyesült Államokban beadott injekciók áldozatainak, hogy kártérítést követeljenek halálesetek vagy sérülések miatt. erőszakos befecskendezés eredménye - csak újabb bizonyíték arra, hogy régen elmúlt annak az illegális, alkotmányellenes „jogszabálynak” a hatályon kívül helyezése, amelyet korrupt republikánusaink és demokratáink a kongresszusban rendületlenül elfogadtak az elmúlt nyolc és fél évben, és ideje lezárni ezeket kongresszuson, akik lehetővé tették ezeket a hazaáruló cselekedeteket. Minden, ami a Bush cabal engedélyezte a szeptember 11-i támadásokat, szándékosan a jogok, a szabadságjogok megsemmisítésére és a lakosság ellenőrzésére irányult.

  Az elmúlt nyolc és fél év hagyományainak megfelelően a szövetségi kormány megsértette a szövetségi korrupciós törvényeket és a hivatali visszaéléseket, valamint az US. Constitution és a Bill of Rights-t, és megalapozta a tömeges népirtást.

  FEMA COFFINS

  Csakúgy, mint Irakban, a tömeggyilkosságokat is előre tervezték. Úgy tűnik, hogy a FEMA koncentrációs táborainak és a koporsó/koporsók betétjeinek hirtelen kiderült, hogy valamivel több jelentése van. Egyesek azt állítják, hogy a DHS nem az amerikaiak biztonságának megteremtése céljából jött létre. Azért hozták létre, hogy megkönnyítse a tömeges gyilkosságok létrehozását. Szövetségi kormányunkban a kongresszus, az igazságszolgáltatás és a végrehajtó hatalom részéről sokan árulást követtek el az amerikai nép ellen, ami segít megmagyarázni, hogy a kormány miért segítette elő a szeptember 11-i támadásokat - nemrégiben kiderült, hogy az NSA-nak különleges egység, amelyet a kormány szeptember 9-i támadásaiban való részvételével kapcsolatos szivárgások megakadályozása érdekében hoztak létre Ez azt is segít megmagyarázni, hogy miért nem tettek semmit a Bush-adminisztrációval az összes bűncselekményért, amelyet elkövetőik segítségével követtek el a kongresszusban és az igazságszolgáltatásban.

  Burgermeister azt állítja továbbá, hogy a Baxterből, a Novartisból és a Sanofi Aventisből álló gyógyszergyárak a bűnszövetkezet által finanszírozott kettős célú biofegyver-program részei, azzal a szándékkal, hogy a következő tíz évben több mint 5 milliárd emberrel csökkentsék a világ népességét tömeggyilkosság elkövetésével. és a terror terjesztésének tervezése annak igazolására, hogy az embereket rákényszerítsék jogaik feladására. Ismerős? Kellene. A Bush-adminisztráció több évig csinálta.

  Úgy tűnik, hogy az Észak-Amerikai Unió, valamint az Egyesült Államok Alkotmányának szándékos megsemmisítése arra irányult, hogy a természeti erőforrások, például a víz és a fejletlen olajföldek felett, egy nemzetközi elitcsoportnak, valamint Észak-Amerika felett teljes ellenőrzést adjon… .

  Egyedi látogatók

  MaMa469
  TegnapTegnap674
  E-hétenE-héten469

  Névnap

  2022. július 4. hétfő
  Ulrik, Babett

  Holnap
  Emese, Sarolta
  napja lesz.
  Fel

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet