fbpx

Bill Gates a legveszélyesebb „filantróp” a modern történelemben
Kiemelt

2020 december 06
2000 megtekintés    
 • Bill Gates valószínűleg a legveszélyesebb „filantróp” a modern történelemben.

  Míg a jótékonykodást nemesnek tartják, úgy tűnik, hogy egyes emberbarátok jóval többet ártanak, mint használnának felajánlott millióikkal.

  Bill Gates , aki 1975-ben alapította a Microsoftot, talán az egyik legveszélyesebb filantróp a modern történelemben, dollármilliárdokat öntött be ingatag tudományos és erkölcsi alapon nyugvó globális egészségügyi kezdeményezésekbe.

  Gates válasza a világ problémáira következetesen arra koncentrálnak, hogy erősen mérgező módszerekkel növeljék a vállalati nyereséget, legyen az kémiai mezőgazdaság és GMO-k , vagy gyógyszerek és vakcinák 0,1

  Gates milliárdokat adományoz magáncégeknek

  2020. március 17-i A nemzet 2. cikke a következő címmel: „Bill Gates jótékonysági paradoxonja” részletezi „a Gates Alapítvány 50 milliárd dolláros jótékonysági vállalkozását körülvevő erkölcsi veszélyeket, amely tevékenységei az elmúlt két évtizedben figyelemre méltóan kevés kormányzati vagy nyilvános ellenőrzési felügyelet alatt álltak. ”

  Gates felfedezte a politikai hatalom megszerzésének egyszerű módját - „olyat, amely lehetővé teszi, hogy a megválasztatlan milliárdosok alakítsák a közpolitikát” - nevezetesen a jótékonyságot.

  Gates jótékonysági stratégiáját „katalitikus filantrópiának” nevezte, amelyben a „kapitalizmus eszközeit” a szegények javára fordítják.

  Az egyetlen probléma az, hogy Gates filantróp törekvéseinek valódi haszonélvezői általában azok, akik már felfoghatatlanul gazdagok, beleértve Gates saját jótékonysági alapítványát is.

  A szegények viszont olyan költséges megoldásokkal járnak, mint a szabadalmaztatott GMO-magvak és oltások, amelyek egyes esetekben sokkal több kárt okoztak, mint hasznot. (Néhány példát lásd a következő hivatkozásokban. 3,4,5)

  A Nemzet jelentése: 6

  „A Gates Alapítvány által az elmúlt két évtizedben több mint 19 000 jótékonysági támogatás kivizsgálása révén a Nemzet közel 2 milliárd dollár összegű adóalapból levonható jótékonysági adományt fedezett fel magánvállalkozásoknál ... amelyek feladata új gyógyszerek kifejlesztése, a közegészségügy javítása a fejlődő világ, pénzügyi termékek fejlesztése a muszlim fogyasztók számára, és jó hírek terjesztése erről a munkáról.

  A Gates Alapítvány még 2 millió dollárt is adott a Résztvevő Médiának Davis Guggenheim korábbi, „Supermanre vár” című dokumentumfilmjének reklámozására, amely az alapítvány egyik jótékonysági erőfeszítését, a charteriskolákat - magántulajdonban lévő állami iskolákat ösztönzi.

  Ez a jótékonysági adomány egy kis része annak a 250 millió dollárnak, amelyet az alapítvány a médiacégeknek és más csoportoknak adott a hír befolyásolására.

  "Ez egy soha nem látott fejlemény volt, az az összeg, amelyet a Gates Alapítvány a vállalatoknak ajándékoz ... Ezt őszintén szólva frappánsnak találom" - mondja Linsey McGoey, az Essexi Egyetem szociológiai professzora és a " No Such Thing as " című könyv szerzője. ingyenes ajándék: A Gates Alapítvány és a filantrópia ára

  "Az alapítás történetében az egyik legproblematikusabb precedenst hozták létre azzal, hogy lényegében megnyitották a kapukat a vállalatok előtt, hogy megérdemelt jótékonysági igénylőként lássák magukat abban az időben, amikor a vállalati nyereség mindig magas."

  A Gates Alapítványtól nagy összegű adományokat kapott vállalatok közé tartozik a GlaxoSmithKline , az Unilever, az IBM, a Vodafone, a Scholastic Inc. és az NBC Universal Media.

  Akik az oltás mellett állnak, azok nyerik a legtöbbet

  A fenti videóban Spiro Skouras áttekinti, hogyan használják a globális COVID-19 járványt arra, hogy elrabolják tőlünk a szabadságot és a függetlenséget, valamint azt, hogy Gates milyen szerepet játszik ebben a folyamatban.

  "Arra biztattak minket, hogy áldozzuk fel szabadságunkat a hamis biztonságérzetért, minden nap egyre inkább feltételezzük, hogy az államra támaszkodjunk a védelemben, és most sokan azon kapjuk magunkat, hogy számláink kifizetésekor is az államra számítunk" - mondja Skouras. 9.

  „Néhányan kezdik látni, hogy a hivatalos történetben több is lehet, mint amivel hitegetnek minket. Lehet, hogy nagyon kevesen látták az elkövetkezőket, és várják a következő fázist, ami egy újabb lépés lehet a globális kormányzáshoz.

  Pontosan ugyanazok a személyek és kormányzati szervek szólítanak fel az oltásokra, a globális intézmények mellett, amelyek a legtöbb haszonra várnak. "

  Gates bizonyosan megfelel annak a személyleírásnak, aki egyszerre szólít fel az oltásokra, és áll a mellé, hogy megnyerje a COVID-19 járványt .

  Hogyan? Először, ugyanazon iparágakba fektetve jótékonysági adományokat ad, másrészt pedig egy olyan globális közegészségügyi menetrend előmozdításával, amely előnyös azoknak a vállalatoknak, amelyekbe befektetnek és támogatnak.

  Hogyan profitál a Gates Alapítvány saját adományaiból?

  Például 2014-ben egy Mastercard leányvállalat, a MasterCard Labs for Financial Inclusion 19 millió dolláros adományt kapott10,11 „a szegény felnőttek digitális pénzügyi termékeinek növelésére” Kenyában.

  A Nemzet beszámol, hozzátéve: 12

  „A hitelkártya-óriás már kifejezte élénk üzleti érdeklődését az új ügyfelek felkutatása iránt, a fejlődő világ 2,5 milliárd banktalan emberéről, mondja McGoey, miért kellett tehát egy jótékony emberbarát, hogy támogassa munkáját? És miért kapnak Bill és Melinda Gates adókedvezményt ezért az adományért?

  Ezek valóban értelmes kérdések, amelyeket komolyan felül kell vizsgálni. Úgy tűnik, hogy a Mastercard-adomány a Gates Alapítványnak is hasznot húzott, még inkább szükségessé tette a Gates „emberbarátságának” kivizsgálását.

  Amint azt a The Nation kifejtette, az adományozás idején a Gates Alapítvány „jelentős pénzügyi befektetéseket hajtott végre a Mastercard-ban Warren Buffett befektetési társaságában, a Berkshire Hathaway-ben való részesedése révén”.

  Nem ez az egyetlen megkérdőjelezhető adomány. A Nemzet „közel 250 millió dollár jótékonysági támogatást talált a Gates Alapítványtól azoknak a vállalatoknak, amelyekben az alapítvány vállalati részvényekkel és kötvényekkel rendelkezik”.

  Más szavakkal, a Gates Alapítvány pénzt ad azoknak a vállalatoknak, amelyekben a részvényei vannak, és amelyekből anyagi előnyök származnak.

  Ennek eredményeként az Alapítvány és maga Gates tovább növeli vagyonát. A vagyon növekedésének egy része a jótékonysági adományokra adott adókedvezményekből is látszik.

  Röviden, ez egy tökéletes pénzkeverési rendszer, amely korlátozza az adókat, miközben maximalizálja a jövedelemtermelést.

  Azok a vállalatok, amelyek adományokat kaptak, amelyek pénzt kerestek a Gates Alapítvány számára, többek között a Merck, a Novartis, a GlaxoSmithKline, a Vodafone, a Sanofi, az Ericsson, az LG, a Medtronic, a Teva és a „számos startup”.

  A Nemzet írja, hozzátéve:

  „Nyilvánvaló összeférhetetlenségnek tűnik az az alapítvány, amely jótékonysági támogatást nyújt egy olyan társaságnak, amelynek résztulajdonosa - és amelyből anyagi haszna is van -

  Az olyan adótudósok, mint Ray Madoff, a Boston College ügyvédprofesszora, azt állítják, hogy a multimilliárdosok legalább 40 százalékos adómegtakarítást kapnak - ami Bill Gates esetében 14 milliárd dollár lenne ...

  Madoff, hasonlóan sok adószakértőhöz, hangsúlyozza, hogy ezeket a dollármilliárdokat adómegtakarításnak, állami támogatásnak kell tekinteni - pénz, amelyet egyébként az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma hidak építésére költött volna, orvosi kutatások elvégzéséhez vagy a finanszírozási hiány megszüntetéséhez az IRS…

  Ha Bill és Melinda Gates nem fizeti be a teljes adóterhet, a közösségnek kell pótolnia a különbséget, vagy egyszerűen csak egy olyan világban élnek, ahol a kormányok egyre kevesebbet (oktatás, oltás és kutatás), a szupergazdag filantropisták pedig egyre többet keresnek.

  "Azt hiszem, az emberek gyakran összekeverik, hogy mit tehetnek a gazdag emberek a saját pénzükkel, és mit csinálnak a mi pénzünkkel, és ez az egyik nagy probléma ebben a vitában" - jegyzi meg Madoff.

  "Az emberek azt mondják:" A gazdag ember pénze [költi, ahogy akarja]. " De amikor jelentős adókedvezményeket kapnak, akkor ez a mi pénzünk is. Ezért rendelkeznünk kell szabályokkal a pénzünk elköltésére vonatkozóan. "

  Intézkedjünk - követeljünk kivizsgálást

  Ha a profitszervezeteknek történő adományozás furcsán illegálisnak tűnik számodra, akkor igazad lenne. Gates adócsaló ezért - egyszerűen megússza.

  A nonprofit alapítvány álcázza az adók elkerülését, miközben finanszírozza azon profitorientált szervezetek kutatási ágait, amelyekbe alapítványát fekteti.

  A valóságban Billnek és Melinda Gates-nek szövetségi börtönbüntetést kellene kapnia , és bár nem direkt megfogalmazva, úgy gondolom, hogy ez valóban a The Nation’s cikkének a lényege.

  A nonprofit pénz felhasználása a kutatás előmozdításához azoknak a vállalatoknak, amelyekbe befektettek, illegális.

  Ha annyira visszataszítja ez az illegális tevékenység mint engem, az hogy Gates megússza, akkor azt javasolom, hogy lépjen kapcsolatba az IRS Visszaélést bejelentő irodájával, és kérje meg őket, hogy vizsgálják ki Gates adócsalását.

   

  Gates szabadalompárti menetrendje korlátozza a reformokat

  Az, hogy Gates filantróp törekvései megvédik saját beruházásait, a szabadalompárti álláspontjából is kitűnik. James Love, a nonprofit Knowledge Ecology International igazgatója rámutatott a The Nation that Gates-re: 13

  „... jótékonykodásával elősegíti a gyógyszerek szabadalmaztatásának menetrendjét, még az igazán szegény országokban is ... Sok mindent aláás, ami valóban szükséges a gyógyszerek megfizethetővé tételéhez ... Annyi pénzt ad a szegénység [leküzdésére] és mégis ő a legnagyobb akadálya sok reformnak. ”

  Gates a gyógyszeripar meggyőződéses és hosszú ideje védője, szándéka a gyógyszerészeti menetrend előmozdítására egyértelműen megmutatkozik a jelenlegi COVID-19 járványban .

  GATES COVID-19 TERVE - A GLOBÁLIS NÉPESSÉG BEOLTÁSA

  Amint arról a Forbes beszámolt, 14 A Bill & Melinda Gates Alapítvány 100 millió dollárt vállalt a globális COVID-19 járvány elleni küzdelemben.

  Állítólag 20 millió dollár jut olyan ügynökségekhez, mint az Egyesült Államok Betegségmegelőzési és Megelőzési Központjai és az Egészségügyi Világszervezet, hogy frontvonalbeli észlelésre, elszigetelésre és kezelésre fordítsák.

  További 20 millió dollárt különítenek el az afrikai és dél-ázsiai veszélyeztetett populációk számára, míg a fennmaradó 60 millió dollárt vakcinák fejlesztésére, diagnosztikára és egyéb kezelésekre kell felhasználni.

  Az oltások egyértelműen Gates egyik legfontosabb „megoldása” a legtöbb betegségre. Gates nyilvántartásba vette, hogy az USA-nak betegségmegfigyelésre és nemzeti nyomkövetési rendszerre van szüksége 15, amely magában foglalhatja a testünkbe beágyazott oltási nyilvántartásokat (mint például a Science Translational Medicine cikkben ismertetett láthatatlan tinta kvantumpont tetoválás. 16,17

  A LUCIFERASE nevű enzim a beültethető oltóanyag működését eredményezi.

   

  Valójában kijelentette, hogy az élet nem tér vissza a normális helyzetbe, amíg nem vagyunk képesek beoltani az egész világ lakosságát a COVID-19 ellen.

  Dr. Anthony Fauci, az Országos Allergiás és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) igazgatója visszhangozta ezt, pontos érzi is, mintha ugyanazt a kártyát olvasnák.

  Nem lepne meg, ha látnák, ha a Bill & Melinda Gates Alapítvány együttműködik mind a NIAID-nal, mind a WHO-val „a nemzetközi oltóanyag-közösség közötti koordináció fokozása és a globális oltási cselekvési terv létrehozása érdekében” 18.

  Fauci a Gate vezetői tanácsának tagja a vakcinával kapcsolatos cselekvési terv kidolgozásával, valamint a WHO korábbi főigazgatója, Dr. Margaret Chan.

  Amint azt a Bill & Melinda Gates Alapítvány sajtóközleménye kifejtette:

  „A globális oltási cselekvési terv nagyobb koordinációt tesz lehetővé az összes érintett csoport - a nemzeti kormányok, a multilaterális szervezetek, a civil társadalom, a magánszektor és a jótékonysági szervezetek - között, és meghatározza azokat a kritikus politikákat, erőforrásokat és egyéb hiányosságokat, amelyeket orvosolni kell a vakcinák életmentő potenciáljának kiaknázása érdekében. "

  A globális egészségpolitikára gyakorolt ​​befolyást évek óta bírálják, ennek korlátozására azonban még nem tettek semmit.

  Ha valami, hatalma csak nőtt, és úgy tűnik, hogy azok a figyelmeztetések, hogy vállalati érdekei alááshatják a közegészségügyi politikát, valóra váltak.

  Amint arról a Politico 2017-ben beszámolt: 19

  „Néhány milliárdos elégedett azzal, hogy szigetet vásárol magának. Bill Gates az ENSZ egészségügyi ügynökségét kapta Genfben. Az elmúlt évtizedben a világ leggazdagabb embere az Egészségügyi Világszervezet második legnagyobb donorává vált, csak az Egyesült Államok után és közvetlenül az Egyesült Királyság felett…

  A Gates Alapítvány 2000 óta több mint 2,4 milliárd dollárt pumpált a WHO-ba ... Ez a nagyságrend tágabb befolyást biztosít számára a napirendre ... Kritikusai szerint ennek eredménye az, hogy Gates prioritásai a WHOé lettek

  Egyes egészségügyi szószólók attól tartanak, hogy mivel a Gates Alapítvány pénze a nagyvállalkozásokba történő befektetésekből származik, ez trójai falóként szolgálhat a vállalati érdekek számára, hogy aláássa a WHO szerepét a normák meghatározásában és az egészségügyi politikák kialakításában. "

  Oltás vagy társadalmi kirekesztetté válás?

  Gates nyilatkozatai szerint a társadalmi és pénzügyi normális állapot soha nem térhet vissza azokhoz, akik elutasítják az oltást, mivel a Gates által igényelt digitális oltási tanúsítványra végső soron szükség lehet a mindennapi élet és az üzleti élet folytatásához.

  2020. április 4-én az OffGuardian cikkét kommentálja Gates 2020. március 24-i interjúja, Chris Anderson, a TED kurátorának (amely a TED beszélgetéseket vezeti) fenti interjúja: 20

  „Megdöbbentő módon Gates ... azt javasolja az embereknek, hogy szerezzenek be egy digitális személyi igazolványt, amely megmutatja az oltás állapotát, és hogy a „digitális immunitás igazolása ” nélküli emberek nem utazhatnak. Egy ilyen megközelítés nagyon nagy pénzt jelentene az oltástermelők számára. ”

  Ismét az oltástermelők óriási összegeket keresnek bármelyik járványból, és a Gates Alapítvány egyszerre finanszírozza és befektetési nyereséget is termel az oltóanyag-gyártóktól.

  Csoda-e akkor, hogy Gates megpróbálja belekényszeríteni az embereket, hogy azt gondolják, nincs más választásuk? Anderson kérdésére a COVID-19 világjárvány gazdasági következményeiről Gates azt mondja:

  „Valóban tragikus, hogy ennek gazdasági hatása nagyon drámai ... De ... a gazdaság visszaállítása… ez inkább visszafordítható dolog, mint visszahozni az embereket az életbe.

  "Tehát a fájdalmat a gazdasági dimenzióban fogjuk figyelembe venni, az óriási fájdalom minimalizálása érdekében a betegség és a halál dimenziójában "

  Amint azt az OffGuardian megjegyezte, Gates nyilatkozata: 21

  „… Közvetlenül ellentétes az egyes betegségek szűrési, tesztelési és kezelési intézkedéseinek előnyei és költségei közötti egyensúly megteremtésével - amelyet évek óta sikeresen meghirdetett például a Bölcsen választani kampány -, hogy maximális hasznot nyújtson az egyes betegeknek és a társadalom egészének.

  „Még ennél is fontosabb ... drámai módon több halálesetet okozhat a gazdasági bomlás, mint maga a COVID-19 ...

  „Milliók halhatnak meg öngyilkosság, kábítószerrel való visszaélés, az orvosi ellátás hiánya vagy a kezelés hiánya, a szegénység és az élelmiszerhez való hozzáférés hiánya mellett a COVID-19-re adott válaszból eredő egyéb kiszámítható társadalmi, orvosi és közegészségügyi problémák miatt.”

  Gates elmagyarázza a gazdasági leállást

  Az interjúban 33: 45-kor Gates feltárja, mi a lenyűgöző bennfentes betekintése a jelenlegi gazdasági leállásba:

  "Nem akarunk sok felépült embert ... Hogy világosak legyünk, megpróbálnuk - az Egyesült Államok bezárása révén - eljutni a fertőzött népesség 1% -áig ... hiszem, hogy képesek leszünk elkerülni ezt a gazdasági fájdalmat. "

  Más szavakkal, ha hinni akarunk Gatesnek, feláldozzuk az amerikai százmilliók pénzügyi stabilitását és józan eszét annak érdekében, hogy megakadályozzuk a fertőzés arányát a lakosság 1% -án.

  Ne feledje, hogy a COVID-19 halálozási aránya Fauci szerint a szezonális influenzával egyenértékű, 22 így a fertőzöttek túlnyomó többsége enyhe betegség után felgyógyul, és olyan antitestekkel rendelkezik, amelyek hosszú távon tartós immunitást biztosítanak.

  Nyilvánvaló, hogy ha oltással akar pénzt keresni, akkor nem akarja, hogy az emberek természetes módon kifejlesszék az immunitást , és Gates pontosan ezt vallja.

  Amint azt az OffGuardian megjegyzi: 23

  „Gates és munkatársai messze előszeretettel hoznak létre egy hatalmas, rendkívül drága, új rendszert a tesztkészletek milliárdjainak gyártására és értékesítésére, és ezzel párhuzamosan nagyon gyorsan kifejlesztik és eladják az antivirális szerek és oltások milliárdjait.

  És amikor a vírus néhány hónappal később visszatér, és a lakosság nagy része nincs megvédve és ezért sebezhető, több milliárd tesztkészletet és orvosi beavatkozást adnak el. ”

  Gates vezeti az orvosi zsarnokság menetrendjét

  A fenti rövid videó összefoglalja azokat a pontokat, amelyeket eddig érintettem ebben a cikkben, és áttekintem, hogy a Bill & Melinda Gates Alapítvány miként befolyásolja a közegészségügyi politikát a legmagasabb szinten a személyes és szervezeti kapcsolatok hatalmas hálózatán keresztül.

  Gates már régóta "megjósolta" a rengeteg halálesetet jelentő világméretű járványokat, 24, és követelte egy követőrendszer létrehozását, amely lehetővé teszi a fertőzött / nem fertőzött és beoltott / be nem oltott személyek lapjának vezetését, és elképzelhetetlenül jövedelmező jövőt biztosít az általa támogatott oltóanyaggyártók számára. és pénzt keres az Alapítvány befektetésein keresztül.

  2020. április 9-én a Gyermekegészségügyi védelem cikkében 25 Robert F. Kennedy Jr. további részleteket ismertet Gates oltási menetrendjéről. Mint Kennedy megjegyezte :

  "Bill Gates számára az oltások stratégiai filantrópia, amely számos vakcinával kapcsolatos vállalkozását táplálja (beleértve a Microsoft ambícióját a globális oltásazonosító vállalkozás irányításában 26), és diktatórikus ellenőrzést biztosít számára a globális egészségügyi politika felett."

  Kennedy megemlíti az oltási azonosítóval foglalkozó, 2019-ben elindított ID2020 nevű programot , amelynek célja az „immunizálás, mint a digitális identitás megteremtésének lehetőségének kihasználása”.

  Ez a digitális identitásrendszer állítólag „messzemenő következményekkel jár az egyének szolgáltatásokhoz és megélhetéshez való hozzáférése szempontjából”, tehát ha azt gondoljuk, hogy Gates felszólalása a beültethető COVID-19 vakcina tanúsítványokra csak erre korlátozna, az valószínűleg súlyos hiba lenne.

  Nem olyan elrugaszkodott dolog egy olyan jövőt elképzelni, amelyben az oltás-igazolás egyszerűen felváltja a személyi azonosítókat, például a vezetői engedélyt, az állami személyi igazolványt, a társadalombiztosítási kártyát és az útlevelet.

  A Wall Street Journal sajnáltatni szeretné Bill Gates-t

  Amint az emberek kezdik látni az igazságot, Gates közösségi médiafiókjait elárasztotta a kritika, aminek eredményeként a The Wall Street Journal közzétett egy cikket 28, amellyel megpróbált szánalmat kelteni iránta, mondván, hogy a „közösségi média tömegei” támadják őt.

  2020. április 17-én a Zero Hedge kommentálta a Gates védelmét szolgáló PR-kampányt: 29

  "A Wall Street Journal Deepa Seetharaman című lapja azt akarja, hogy tudjunk róla: bár a szegény milliárdos Bill Gates" régóta az online trollok célpontja volt "..." a szociális média támadásai fokozódtak ", mivel a Micrrosoft társalapítója és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jótevője baloldali de facto coronavirus cárjává vált ...

  Talán az „összeesküvés-elméletekkel foglalkozóknak” van egy kis problémájuk megemészteni azt a tényt, hogy Gates - akinek indiai oltási erőfeszítéseit 490 000 gyermeket megbénító pusztító nem polio akut petyhüdt bénulás (NPAFP) járványért vádolták - véletlenül adott otthont egy 2019. októberi magas- New York-i „pandémiás szimuláció”, a 201-es esemény néven, amely kifejezetten a koronavírusra összpontosított …

  Kombinálja ezt Gates legutóbbi észrevételeivel, a tömeges oltásról és a biometrikus azonosításról annak érdekében, hogy az ország "megnyíljon" és lehetővé tegye az emberek számára, hogy tömeges összejöveteleken vegyenek részt - Dr. Anthony Fauci szerint ez az ötlet szerint "van érdeme", és az úgynevezett összeesküvés-elméletek tagjainak rengeteg pontot kell összekapcsolniuk..

  A Journal szerint "a közösségi média platformjai továbbra is termékeny terepet képeznek a vírusokkal kapcsolatos összeesküvések és online zaklatások számára, annak ellenére, hogy a vállalatok ismételten ígéretet tettek az ilyen tevékenység visszaszorítására."

  Tehát - Gates-et zaklatják, és senki sem állítja meg ezeket a gondolat bűnözőket fenyegető véleményükkel. És természetesen a "botokat" is hibáztatják az "összeesküvés-állítások" felerősítéséért - mivel nem lehet olyan sok igazi ember, akinek rossz véleménye lenne Mr. Gatesről. "

  Úgy tűnik, hogy Gates messze nem egy végleges erő , de úgy döntött, hogy gazdagságát és értelmét egy gusztustalan társadalmi ellenőrzési terv előmozdítása érdekében használja fel saját aljas programjai számára, és az emberek a világ minden táján végre kezdik látni valódi szándékát.


   

  By Dr. Joseph Mercola, author of Fat for Fuel: A Revolutionary Diet to Combat Cancer, Boost Brain Power, and Increase Your Energy

  Források és hivatkozások:

  Egyedi látogatók

  MaMa430
  TegnapTegnap674
  E-hétenE-héten430

  Névnap

  2022. július 4. hétfő
  Ulrik, Babett

  Holnap
  Emese, Sarolta
  napja lesz.
  Fel

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet