fbpx

Ez az igazi Jacob Rothschild, akit újra és újra el kell olvasni.
Kiemelt

2021 március 03
4491 megtekintés    
 •  A tömegtájékoztatási eszközök olyan kognitív disszonanciát teremtenek, amely megakadályozza, hogy felismerjük az igazságot, amikor azt nekünk felkínálják. Az illuminátusok mindig elmondják, mit fognak csinálni. És figyelmen kívül hagytuk.

  Jacob Rothschild:

  „Főként a köznép többségének gazdasági függetlensége tette őket oly rakoncátlanná ezekben a nemzetekben, és valószínűleg alkalmassá arra, hogy támogassák saját nemzeteik szuverenitását és a helyi irányítást, ami a terveink legfőbb akadálya, és pontosan ezért volt szükség a súlyos gazdasági korlátozásokra a pandémia leple alatt. Ha az emberek nem tesznek eleget nekik, akkor kétségtelenül egy második hullám kerül az útjukba, egy élelmiszerhiánnyal és a teljes kormányzati uralommal annak érdekében, hogy be lehessen vezetni minden javasolt változtatásukat."

  A „Jacob R” ez a levele Rixon Stewart The Truthseeker.co.uk oldalán jelent meg  2020 szeptember 1-én válaszul a  cikkemre: „Van-e korlátja az amerikai adósságnak?” 

  Ez az igazi Jacob Rothschild, akit újra és újra el kell olvasni.

  Lényegében egy gazdasági összeomlásra építenek, amelyet egy világpénz és kínai stílusú világkormány igazolására fognak használni. Az Egyesült Államok tisztességtelen előnyhöz jutott azáltal, hogy rendelkezik tartalék valutával. Most egy digitális világpénznek és egy világkormánynak kell létrejönnie annak kezelésére.

   

  Kedves Henry, valóban túl messzire megy, amikor ilyesmiket mond:

  „A felelős bűnöző cabal előállította ezt a „pénzt”, és kitömte zsebeit, valamint barátaiét. Van-e korlátja az általuk termelt mennyiségre? Ha az „adósság” megduplázódna 70 billió dollárral, lenne-e valami különbség?

  Nem mondhatja, hogy kartellünk vagy cabalunk bűnöző lenne. Nem látja, hogy tulajdonképpen az összes törvényhozó tulajdonosa vagyunk, és amellett, hogy mit teszünk, felülmúlja bármelyik törvényt, amely az egyszerű emberekre vonatkozik?

  Ami a zsebünk kitömését illeti, a világ központi bankjainak hálózatát alkotó családok tulajdonképpen a világ legnagyobb hatalom-brókerei. Ez a mi jogunk. Kormányai minden évben többet követelnek, mint amennyit egy-egy hiányos költségvetéssel megengedhetnének maguknak, mindig azt mondva, hogy erre vagy arra szükségük van. Engedve nekik, ezáltal egyszerűen több hatalmat és irányítást szerzünk."

  Ezt hívják „TULAJDONNAK”

  Mit kéne tennünk? Adjunk nekik saját aranyat vagy eszközt a hitelfelvételi folyamatuk során, és azt soha többé ne lássuk? 

  Ez az egyik oka annak, hogy van fiat money pénzünk (beválthatatlan papírpénz). Ez semmiből nem áll, és annyit adhatunk, amennyit a kormányai akarnak mindaddig, amíg nem az érdekeinkkel ellentétes dolgokra költik, vagy túlságosan az ellenőrzésünkön kívül esnének.

  Továbbá nem egyszerűen csak „adjuk” nekik, különben állandóan hiperinfláció lenne, és nem lennének bizalommal semelyik beválthatatlan devizával. Inkább "kölcsönadjuk" nekik úgy, hogy ha valaha behívnánk az összes hitelt, akkor csődbe kerülne minden olyan kormány, amely évek óta kölcsönöz a bankjainktól. 

  Ezenkívül képesek vagyunk olyan kamatot felszámítani az általunk kölcsönadott összegekre, ami ellentételezésként általában megtartja saját részesedésünk, kártérítésként azért, hogy a tömegek megszerezhessék az összes ingyen dolgukat, hogy azt megkapják oly sok generáción át, és nem fizetik azt vissza nekünk, ezáltal gyakorolhatjuk istenszerű hatalmunkat, mert a semmiből képesek vagyunk valamit létrehozni.

  Az USD megszüntetése

  Be kell látnia, hogy központi banki rendszereink fejlődésével az egész világon, különösen a globális fejlesztési hitelezés és az olyan helyeken történő befektetéseink révén, mint Kína, a világ gazdasága ugrásszerűen megnövekedett az elmúlt 100 évben. Jelenleg az amerikai dollár nem képes kielégíteni a globális szükségleteket, és ez nem fokozatos nyöszörgéssel szűnik meg, hanem atomrobbanással a végtelen billió milliárdok létrehozása révén.

  Évtizedekig próbáltuk elrejteni az úgynevezett „árnyékgazdaságot”, ahol az Egyesült Államok Fedével dolgoztunk együtt, hogy hatalmas mennyiségű készpénzt termeljünk a semmiből, megkönnyítve mind az üzleti, mind a politikai érdekeket, különösen a fejlődő és más irizálható országokban szerte a világon. Alig változott az infláció, mivel a pénz ritkán került vissza az Egyesült Államokba vagy Európába, általában úgyis visszajött bankjainkba.

  Szeptember 11 óta, amikor ezeknek a billióknak a veszteségét vizsgálták, nyitottabbak vagyunk abban a kérdésben, hogy mindig legyen elegendő pénz a kezünkben ahhoz, hogy bármit megtehessünk, amit akarunk, és őszintén szólva még akkor is, ha az adósságuk 70 billió amerikai dollár, amint mondja, azt találtuk, hogy az emberek szerte a világon, annak ellenére, hogy panaszkodtak állítólagos hatalmi visszaéléseink miatt, továbbra is követelik tőlünk a dolgokat.

  Nagyon hasonlít a heroiniparhoz, amely a 19. századi kínai kísérletünkből nőtt ki az ópiumkereskedelem során, minél többet termelünk, annál több ember lesz rabja a dolgoknak. A legutóbbi, 6 billiónyi tételünkkel mindenki dollárt birtokol, és meg akarja tartani az értékét, mégis olyan helyeken, mint Kína, India és Oroszország panaszkodnak arra a tisztességtelen hatalomra, amelyet az Egyesült Államok képes gyakorolni az egész világon azáltal, hogy képes annyi pénzt lehívni bankjainkból, és úgy költekezni, ahogyan szoktak, különösen katonaságukra, és politikai fegyverként szolgálják érdekeiket és családunk érdekeit.

  E tekintetben ezek a nemzetek szerencsére nem panaszkodnak túlzottan a pénzkínálatot ellenőrző családjaink ellen, inkább a különféle előnyben részesített kormányokra összpontosítanak, amelyek a kormány kiadásait és allokációit irányítják.

  Főként az Egyesült Államok ellen panaszkodnak, és javarészt csak arról szólnak, hogy a világ minden más nemzete beleegyezett abba, hogy ezt az erőt elvegye az USA-tól, és lehetővé teszi központi bankjaink számára, hogy új világpénznemet alkossanak, és annak bankosaik legyenek.

  Mindazonáltal megköveteli, hogy a központi kormány ossza el a kiadásokat, amikor szükség lesz tőlünk hitelfelvételre, és természetesen az ezzel a valutával folytatott kereskedelem globális szintű érvényesítésére, amelyhez a központi kormányzatnak független katonai támogatásra lesz szüksége. 

  Jó néhány évtizede több mint 190 nemzet kormánya egyetértett ezzel az iránnyal és annak szükségességével, hogy egy világkormány legyen a szükséges pénzügyi stabilitás biztosítására. Mindannyian azok a nemzetek, amelyek a hálózatunk részét képezik, amelyeknek vagy egy szilárdan megalapozott központi bankja van, az irányításunk alatt, vagy teljes mértékben tartoznak nekünk minden olyan intézmény által nyújtott hitelünkért, mint például az IMF és a Világbank.

  Ezeknek az új megállapodásoknak a megtervezése, amelyeket egyesek Új Világrendként emlegetnek, azonban fiat (beválthatatlan) pénz által nem valósítható meg, mintha pénzt teremtenénk. Különböző nemzetek, amelyek egymással versengenek az erőforrásokért vagy területekért, nem fognak egyetérteni csak egy globális valutával vagy az Egyesült Államok Fed-jéhez hasonló globális bankrendszerrel, a kereskedelem és a szabályozás pénzügyi végrehajtásának központi globális kormánya nélkül, még ha nem is egyeznek bele egy világkormányba. Őszintén szólva olyan helyek, mint Kína és Oroszország, továbbra is úgy érzik, hogy hatalmainkkal való visszaélést olyan előnyben részesített nemzetek gyakorolják, mint az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Izrael.

  Aztán eltekintve a különböző kormányok közötti különbségektől, amelyek közvetlen vagy közvetett irányításunk alatt állnak, a hétköznapi emberek tömegei vannak a világon, akik még mindig úgy gondolják, hogy beleszólásuk van az ilyen ügyekbe, akik valójában sok lépésnyire el vannak távolítva tőlük. 

  Egy ilyen világkormánynak, amelyet családjaink elképzelnek, valamit adnia kell nekik cserébe azért, hogy feladják a kereskedelem helyi és országos ellenőrzését. Ebben a tekintetben gyakoroltuk hatásköreinket azáltal, hogy főként beválthatatlan dollárt és „kölcsönök” százmilliárdjait hozzuk létre, hogy finanszírozzuk nemcsak az ENSZ-t, hanem az összes Agendáját is, hogy hiteles, sürgős és egzisztenciális igazolásokat nyújtsunk az egyvilágos kormánynak.

  A nemzetek állítólagos „szuverénjeinek” kiszorításához, különösen nyugaton, nagyon nagylelkűnek kellett lennünk, lehetővé téve számukra, hogy a hitelfelvétel és az eladósodásuk gyakorlatilag csillagászativá nőjön. 

  Amint a nemzetek kormányai alárendeltek lettek számunkra, ugyanígy azoknak a népeknek az emberei is. Függetlenül attól, hogy fenntarthatósági intézkedéseink valóban szükségesek-e vagy sem a problémák orvoslásához, - mint például a globális felmelegedés vagy az egyenlőtlenség, amely nem a kormányzati szervezeteket, kormányzati ügynökségeket, médiát és vállalati csatlósait fejlesztette ki és mutatta be különféle kampányai során, - az a legfontosabb számunkra, a valódi lényege, hogy létezhet egy "egyvilágos" kormány. Minden támogatásra szükségünk van, amellyel erőfeszítéseket tehetünk arra, hogy mindenütt meggyőzzük az embereket az egyvilágos kormánynak „szükségszerűségéről”.

  Véleményünk szerint alternatív megoldásként eljöhet a napja annak, hogyha az emberek elutasítják javaslatunkat, akkor kegyelmünkben áll, hogy a nyugati kormányok többségénél behívjuk hiteleinket és csődbe vigyük őket, míg a többi olyan nemzet, amelyben kevesebb az irányításunk, kegyelmünk és mérlegelésünk szerint a jövőben, az USA dominanciájával és a nagyon bizonytalan amerikai dollárral, továbbra is folytatható legyen.

  PLANDEMIKA 

  Természetesen a Covid-járványt és plandémiát, különböző agytrösztjeink és hálózataink révén évtizedek alatt gondosan megterveztük. Az összes tervezett változtatás érdekében, beleértve a globális bankunk és az egy-világ-pénznemének nagy változását is, az embereknek teljesen alárendeltté kell válniuk. 

  Ezt sokkal nehezebb megvalósítani azokban a nemzetekben, ahol az emberek azt hiszik, hogy látszólagos szabadságuk van. Ezért volt ezeknek a nemzeteknek a kormánya olyan szélsőséges az általunk elrendelt félelem és ellenőrzési taktikái miatt.

  Főként a köznép többségének gazdasági függetlensége tette őket oly rakoncátlanná ezekben a nemzetekben, és valószínűleg alkalmassá arra, hogy támogassák saját nemzeteik szuverenitását és a helyi irányítást, ami a terveink legfőbb akadálya, és pontosan ezért volt szükség a súlyos gazdasági korlátozásokra a pandémia leple alatt. Ha az emberek nem tesznek eleget nekik, akkor kétségtelenül egy második hullám kerül az útjukba, egy élelmiszerhiánnyal és a teljes kormányzati uralommal annak érdekében, hogy be lehessen vezetni minden javasolt változtatásukat.

  Az egyik legmegbízhatóbb ügynökünk, aki láthatja a fényt a sokkal szebb jövőre, Klaus Schwab. A Világgazdasági Fórum munkatársa meghívott még több embert, akik gyakorlatilag a teljes monetáris kontrollunk tényeire ébredtek, csatlakoztak a Nagy Visszaállításhoz, és üdvözölték az Új Világrendünket és részt vesznek a világ további irányításában, de sokkal szélesebb, zöldebb, okosabb, egyenlőbb és központilag kontrolláltabb skálán, főként családjaink részéről, amelyek a 20. század folyamán eddig mindannyian olyan jól szolgáltak Önnek.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/

  Egyedi látogatók

  MaMa618
  TegnapTegnap708
  E-hétenE-héten618

  Névnap

  2021. december 6. hétfő
  Miklós, Döniz
  Mikulás napja

  Holnap
  Ambrus
  napja lesz.
  Fel

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet