fbpx

Lockdown 2.0: Amerika pusztulása?

2020 november 15
756 megtekintés    
 • Március közepe óta az amerikaiak betartják az Egészségügyi Világszervezet által ajánlott COVID-19 „egészségügyi” politikát, Dr. Anthony Fauci (az Országos Egészségügyi Intézet Országos Allergia és Fertőző Betegség Intézetének igazgatója és a Fehér Corona House Munkacsoport), Bill Gates, az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal és az Amerikai Orvosi Szövetség.

  Márciusban azt mondták, hogy zárjunk le 15 napra, hogy „ellaposítsuk a görbét”. Bill Gates (aki nem orvos, és egyik kormány sem választotta vagy nevezte ki) később azt mondta, hogy a világ nem térhet vissza teljesen a normális helyzetbe, amíg az emberek többsége meg nem kapja az elsietett RNS-vakcináját. A  New York Post  cikkében az  amerikaiak „koronavírus miatt” több évig fognak maszkot viselni: a szakértő jóslata  szerint: Anthony Fauci, az Egyesült Államok COVID-19 reakció kezelő legfelsőbb tisztviselő nemrégiben azt mondta, hogy "kevésbé optimista abban, hogy  2021-ig lehet  oltás a vírus ellen . " Tehát a cél folyamatosan megfoghatatlanabbá vált.

  Most, kilenc hónappal később, az „esetek” száma alapján egyes államokban a Lockdown 2.0-t alkalmazzák. A második  zárolás itt van felsorolva azt a 22 államot, amely most újra zárolást vezet be. Amint ez a cikk is mutatja, azt a tényt, hogy a lezárások nemcsak hatástalanok, hanem tömegesen rombolják a gazdaságot, az egészségügyet, az oktatást stb., Több orvos és tudós is jól dokumentálja. A tények vitathatatlanok. A lezárásoknak halálos hatása van . Mégis, az esetekre most újra végrehajtják őket - most még a hatalmas halálozásoktól sem tartva. Pedig az is  jól dokumentált, hogy az esetek vadul pontatlan teszteken alapulnak! Ezenkívül az  orvosok azt mondják, hogy a COVID-nak már vége !

  Szóval, miről is szólnak valójában az új drákói bezárások?

  CDC: A COVID-19 alacsony fenyegetést jelent

  Del Bigtree november 12-i jelentése a The Highwire-ről a FEHÉR HÁZ HIVATALOS A LOCKDOWN HALÁLOS KÖLTSÉGÉVEL ,

  Mivel Európával és az Egyesült Államok több részében további Lockdown felé tartanak, az újságíró és a Fehér Ház egykori tisztviselője, Darren Beattie hihetetlen betekintést nyújt a Covid lezárások eddigi hatásaiba. Sokkal több életet veszítünk, mint amennyit megspórolunk? Ez a történet túl fontos ahhoz, hogy kihagyjuk.

  A műsor arról számol be, hogy a COCID-ra vonatkozó CDC-statisztikák azt mutatják, hogy a 70 évesnél fiatalabbaknál 99% -os túlélési arány van. A 70 év feletti embereknek is jó esélyük van túlélni a COVID-ot - különösen akkor, ha korán kezelik  a három bevált kúra bármelyikével . Tehát, bár a COVID nem jelent veszélyt az amerikaiakra, a COVID „egészségügyi” politikája már hatalmas pusztítást okozott.

  Amerika Frontline orvosai

  Dr. Simone Gold: NEM JÁRULOK HOZZÁ!  tárgyalja október 2020 könyv  I Do Not Consent: My Fight Against Medical Cancel Culture  Dr. Simone Gold, ER orvos és ügyvéd, aki megalapította az amerikai Frontline orvosok társaságot (AFLDS). Az orvosok  július 27-én sajtótájékoztatót tartottak  az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága előtt, amelyet 20 millió ember látott. Bár a Big Tech leállította, a történelem legvírusosabb videója volt. Az AFLDS elmondta a nemzetnek, hogy a COVID-tól nincs mit félni, mert a hidroxi-klorokin (HCQ) egy gyors, olcsó gyógymód, amely COVID-betegek ezreit mentette meg Amerikában.

  WHO: Svédország helyes globális modell

  Alábecsülendő lenne azt állítani, hogy a World Health álláspontja a lezárásokkal kapcsolatban az egész feltérképetésen szerepelt - először határozottan támogatta őket, majd elítélte őket, azt mondván, hogy soha nem érhetnek véget, mert a lezárások nem a COVID-ról szólnak! Az alábbi cikk azt mutatja, hogy Dr. Michael Ryan, a WHO Egészségügyi Sürgősségi Programjának igazgatója áprilisban hirtelen támogatta Svédország modelljét!

  A WHO tisztviselője: Svédország egyéni felelősségvállalási politikája „a minta” a világ többi részére  egy áprilisi cikk, amely így szól:

  Dr. Mike Ryan, a WHO vezető sürgősségi szakértője szerint Svédország társadalmi elhatárolódási politikáját a közvélemény gyakran félreértelmezi. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ezen a héten dicsérte Svédországot, mint potenciális „modellt” a COVID-19 vírus elleni küzdelemben a világ minden táján.

  Svédország a legtöbb más országgal ellentétben elkerülte az új koronavírus-járvány szigorú megközelítését, amely tömeges gazdasági leállást és  hatalmas munkanélküliséget eredményezett . Bárok, éttermek, könyvtárak, nyilvános uszodák és a legtöbb iskola továbbra is nyitva áll a 10 milliós országban, ami az állam „hadd menjen” megközelítésével szemben szkeptikus kritikusok tüzét vetette fel. Ryan szerint Svédország és a legtöbb nemzet között a legnagyobb különbség hogy a svédek ösztönzik az önkéntes részvételt polgáraival, miközben a kormányzati forrásokat a veszélyeztetett populációkra összpontosítják.

  A cikk hozzáteszi:

  Amint kollégám, Dan Sanchez  a  múlt héten rámutatott , ez a megközelítés egykor az amerikai rendszer rostjának része volt. „Az egyéni felelősségen alapuló intézkedések régebben az amerikai modell részei voltak, amint azt a Bill of Rights kodifikálja. Mégis olyan kultúrát alakítottunk ki, hogy reflexszerűen feladjuk ezt a felelősséget és ezeket a jogokat, valahányszor megijedünk: terroristáktól, gazdasági nehézségektől, vírusoktól. " Úgy tűnik, sokan úgy gondolják, hogy az önkéntes cselekedetek valahogy kevésbé hatékonyak, mint a kormány előírja, de ez egyszerűen nem igaz. Az emberi együttműködés és az önkéntes cselekvés az élénk, virágzó kultúra nélkülözhetetlen alkotóeleme.

  A cikk rámutat:

  Ez egy olyan lecke, amelyet egyszerűen elfelejtettünk. Amint a legújabb kollektív pánikból fakadó gazdasági pusztulás növekszik, látjuk annak az impulzusunknak az árát, hogy a nyers kormányerőt a cél elérése érdekében alkalmazzuk. Csak az Egyesült Államokban 30 millió ember jelentette be a munkanélküliséget. Az élelmiszer-termelés és -forgalom megszakadt; a vágóhidak  bezárnak  és az állományokat  eutanizálják . A költségek az Egyesült Államokban és az egész világon súlyosak lesznek.

  Svédország eredményei önmagukért beszélnek, és kétségtelen, hogy a WHO ezen a héten miért emelte a skandináv országot mint „modellt” a világ többi részének, miközben az emberek igyekeznek visszatérni a normális életbe. "Úgy gondolom, hogy ha új normális helyzetet akarunk elérni, Svédország egy modellt képvisel, ha vissza akarunk térni egy olyan társadalomba, amelyben nincsenek lezárások" - mondta Ryan újságíróknak.

  Bármi is legyen a jövő, a világ köszönettel tartozik Svédországnak. A svédek jobb utat mutattak nekünk. Emlékeztettek bennünket arra, hogy az állam megfelelő szerepe az egyének tájékoztatása és velük való együttműködés, önkéntes fellépés és együttműködés keresése ahelyett, hogy tompa erőhöz és parancsolatokhoz folyamodna. Talán a legfontosabb, hogy Svédország megmutatta, hogy a vírusok orvosi problémák, nem pedig politikai problémák. Amikor elkezdjük őket utóbbinak tekinteni, mindenki veszít.

  WHO MD: Állítsa le a COVID zárolását

  A WHO megfordítja a folyamot, és most tanácsolja a „büntetés” zárlatainak használatát.  Ez egy október 12-i cikk, amely így szól:

  Még akkor is, amikor a WHO felszólítja a nemzeteket, hogy tartózkodjanak a lezárások bevezetésétől, sok kormány továbbra is ezt a stratégiát alkalmazza. Hónapok  óta a bolygó lakosságának döntő  többségét kegyetlen és idegesítő zárlatnak vetették alá: a vállalkozások bezártak, az utazás korlátozott volt és a társas összejövetelek minimálisra csökkentek. A COVID-19 járvány következményei elsüllyesztették gazdaságainkat, széttartották szeretteinket, kisiklatták a temetéseket, és a személyes és gazdasági szabadságot éppúgy sérültté tették, mint az egészségünket. Egy jelentés  szerint  globálisan 82 billió dollárba kerülhet a következő öt évben - nagyjából megegyezik az éves globális GDP-vel.

  E kezdeti lezárások közül sokat az Egészségügyi Világszervezet szakpolitikai ajánlásai indokoltak. A WHO főigazgatója, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, egy áprilisi stratégiai frissítésben írva, felszólította a nemzeteket, hogy  folytassák  a lezárásokat, amíg a betegség nem lesz kontroll alatt. De most, több mint hat hónappal azután, hogy az elzárások a globális kormányok által kedvelt politikai eszközzé váltak, a WHO sürgeti azok gyors befejezését.

  A cikk hozzáteszi:

  Dr. David Nabarro, a WHO COVID-19 különmegbízottja a múlt héten az Egyesült Királyságbeli Spectator Andrew Neil-nek elmondta, hogy a politikusok tévedtek, amikor a lezárásokat „elsődleges ellenőrzési módszerként” alkalmazták a COVID-19 elleni küzdelemben. "A lezárásoknak csak egy következménye van, amelyet soha nem szabad kicsinyíteni, és ez a szegény embereket nagyon szegényebbé teszi" - mondta Nabarro.

  Dr. Michael Ryan, a WHO egészségügyi sürgősségi programjának igazgatója  hasonló érzéssel ajánlott . "Amit meg akarunk próbálni elkerülni - és néha elkerülhetetlen, és ezt elfogadjuk -, de amit megpróbálunk elkerülni, az a hatalmas lezárás, amely annyira bünteti a közösségeket, a társadalmat és minden mást" - mondta Dr. Ryan, genfi ​​tájékoztatón beszélt.

  A WHO COVID különmegbízott ellenzi a lezárást

  Dr. David Nabarro, az Egészségügyi Világszervezet COVID-19 különmegbízottja, aki közvetlenül a WHO főigazgatójának számol be, egy október 60 perces  videóinterjúban azt mondta:  „Valóban meg kell tanulnunk, hogyan éljünk együtt ezzel a vírussal olyan módon, amely nem igényli a gazdaságok folyamatos bezárását.” Szerinte a cél a gazdasági és társadalmi élet fenntartása.

  Miután hónapok óta támogatta a koronavírus zárolását, a WHO csak megfordította az évet.  Ez egy október 11-i cikk, amely beszámol:

  Dr. David Nabarro, a WHO főigazgatójának „különleges megbízottja” a The Spectator brit magazinnak adott interjújában elmondta,   hogy a korlátozásoknak, például a bezárásoknak csak végső megoldásnak kell lenniük - még ha ez is.

  "Mi az Egészségügyi Világszervezetben nem támogatjuk a zárolást mint a vírus elleni védekezés elsődleges eszközét" - mondta. "Az egyetlen alkalom, amikor úgy gondoljuk, hogy a lezárás indokolt, az az, hogy időt szánunk az átszervezésre, az újracsoportosításra, az erőforrások egyensúlyának helyreállítására, a kimerült egészségügyi dolgozók védelmére, de általában véve inkább nem tennénk."

  A Nabarro által írt és a fenti tweeten keresztül elérhető kommentárban ezt írja: „Néhány kommentátor szerint„ további korlátozásokra van szükség ”. Mások szerint "hagyja, hogy a vírus elvaduljon, és felépítse az állomány immunitását". Középútra van szükség. A túl sok korlátozás károsítja az emberek megélhetését és ellenszenvet vált ki. A „vad vírus vadul” sok halálhoz vezet, valamint a fiatalok körében meggyengíti a hosszú Covidot. ” Az egyetlen dolog, amiben ezek a koronavírus-lezárások igazán jók, Nabarro a The Spectatornak elmondta: „a szegény embereket nagyon szegényebbé teszi”. Még az is lehet, hogy jövőre megduplázódunk a világszegénységből - kesergett.

  Most elmondják nekünk.

  A WHO főigazgatója szerint a lezárásoknak soha nem lehet vége!

  Míg Dr. Michael Ryan, a WHO Egészségügyi Sürgősségi Programjának igazgatója és Dr. David Nabarro, az Egészségügyi Világszervezet COVID-19 különmegbízottja, aki közvetlenül a WHO főigazgatójának számol be, határozottan ellenzi a lezárásokat nyilvánvaló katasztrofális hatásaik miatt, a WHO Tedros főigazgatója Ghebreyesus augusztusban azt mondta, hogy a lezárások soha nem érhetnek véget!

  Tedros szerint a COVID-19-re adott válasz valójában nem egészségügyi válságról vagy vírusról szól. A globális felmelegedésről szól! Az augusztus 24-i  Tucker: Mikor kapjuk vissza Amerikát? Című  műsorában Tucker Carlson, a Fox News beszámolója szerint Tedros most azt mondja, hogy a dolgok SOHA nem térnek vissza a normális helyzetbe! Szerinte már nem a vakcina megtalálása a cél. A cél a társadalom újrarendezése! A WHO vezetője most azt mondja: "Nem fogunk, nem térhetünk vissza a dolgokhoz." Tedros szerint: "A Covid-19 járvány új lendületet adott annak szükségességének, hogy fel kell gyorsítani az éghajlatváltozásra adott válaszokat."

  Tehát a WHO szerint most soha nem lehet vége a lezárásnak, mert küzdenünk kell a globális felmelegedéssel - amelyet „klímaváltozásnak” nevezünk át, amikor világossá vált, hogy most minijégkorszakba lépünk! Mi történt a nyárral ? szeptember 3-i cikkében, Dr. Mark Sircus elmagyarázza, hogy a globális felmelegedés / klímaváltozás miért kamu!

  Tehát Tedros most nyíltan elismeri, hogy a lezárások nem a világot védik a „halálos járványtól”. Ehelyett a COVID „egészségügyi” politikái mindvégig sokkal mélyebb változások felállítását jelentették, amelyeket a világ másként soha nem fogadott volna el - amint az alábbiakban tárgyaljuk.

  Amerikát 1983-ban figyelmeztették az efféle finom átvételre.

  Három lépés Amerika destabilizálásához

  COVID-19 irányelvek: Amerikai támadás?  azt mutatja, hogy  Jurij Bezmenov - A megtévesztés volt a munkám című művében G. Edward Griffin, a The Creature from Jekyll Island: A második pillantás a szövetségi tartalékra  és a  és a Rák nélküli Világ; A B17-vitamin története könyv szerzője; interjút készített 1983-ban Bezmenovval, aki elmagyarázta a Szovjetunió három lépését a nemzetek destabilizálására. A hasonlóság azzal, amit Amerikával tesz a COVID-19 „egészségügyi” politikája, nyilvánvaló, és most nem szabad figyelmen kívül hagyni.

  Bezmenov az ideológiai felforgatást tárgyalja - más néven „pszichológiai hadviselés”. Azt mondja, hogy a cél az,

  Olyan mértékben megváltoztatni MINDEN amerikai valóságfelfogását, hogy a rengeteg információ ellenére senki sem képes ésszerű következtetésekre jutni saját, családja, közössége és országa védelme érdekében.

  A COVID-19 paranoia illeszkedik egy T-hez! Például New York városában a legtöbb ember maszkot visel, bár a város nem érvényesíti ezt a politikát; sok orvos bebizonyította, hogy a maszkok nem szükségesek, nem védenek, és többféle módon károsak. Az emberek ennek ellenére viselnek maszkot, mert elfogadták a hamis elképzelést, miszerint a COVID-19 halálos járvány, és a maszkok megvédik önmagukat és másokat.

  Bezmenov kifejti, hogy a destabilizáció magában foglalja "nagyszerű agymosási folyamat, amely nagyon lassan halad és három alapvető szakaszra oszlik”:

  Demoralizálás: Bezmenov figyelmeztetett egy hamis ideológia előmozdítására, amelyet nem egyensúlyoz ki az amerikai alkotmány által védett elidegeníthetetlen jogaink elismerése.

  Destabilizáció: Bezmenov óva intett a marxista-leninista eszmék befolyásától, például az egyén jogainak feláldozásától a közjó érdekében.

  Válság: Bezmenov azt mondta:

  A következő szakasz természetesen a válság. Csak 6 hétbe telhet, mire egy ország a válság küszöbére kerül ... és a válság után erőszakos hatalom-, szerkezet- és gazdaságváltással az úgynevezett „normalizálás” időszaka van. A végtelenségig tarthat. A „normalizálás” cinikus kifejezés, amelyet a szovjet propaganda kölcsönzött. ”

  Ez az „új normális”, amit mondtak nekünk, most el kell fogadnunk?

  Bezmenov arra a következtetésre jutott:

  Ez fog történni az Egyesült Államokban, ha megengedi az összes schucknak, hogy válságba sodorja az országot ... és destabilizálja gazdaságát, megszüntesse a szabadpiaci verseny elvét, és egy Big Brother kormányt állítson Washington DC-be.

  Érsek figyelmezteti Trumpot és Amerikát.

  Érsek figyelmezteti Trumpot a „The Great Reset”  -ről: azt mutatja, hogy Carlo Maria Vigano, Tit. Ulpianai érsek, az Amerikai Egyesült Államok volt apostoli nunciusa június 7 - én írta Trumpot  .

  Lockdown 2.0: Amerika pusztulása?

  Írta:  Neenah Payne

  Egyedi látogatók

  MaMa443
  TegnapTegnap1484
  E-hétenE-héten3312

  Névnap

  2021. október 27. szerda
  Szabina, Szabrina

  Holnap
  Simon, Szimóna, Szimonetta
  napja lesz.
  Fel

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet