Gyakran ismételt kérdések (GY.I.K)

Hirdetés feladások száma 5 percenként: 1db  -  Hirdetés feladások száma óránként: 5db  -  Hirdetés feladások száma naponta: 20db

Első lépésként be kell regisztrálnod az adataiddal az oldalra. Majd ezt követően a saját Profilba bejelentkezve a Hirdetésfeladás gombra kattintva tudod elkezdeni a hirdetések feladását. Először válaszd ki a kívánt hirdetési kategóriát, majd töltsd ki az összes mezőt. A csillaggal jelölt mezőket (kötelező mezők) kitöltve a Mentés gombbal tudod hirdetésed elmenteni.

A profil oldalon lévő feltöltött hirdetéseid listájából választva, lehetőséged van bármelyik hirdetésed kiemelésére. Ha több hirdetésed is van fent, kattints a hirdetésedre. Ezt követően alul válaszd ki a Kiemelés opciót, amellyel lehetőséged van 7 vagy akár 30 napra is előresorolni a hirdetésed.

A kategóriaoldalakon a többi hirdetés felett, a lista legelején folyamatosan cserélődve, kiemelt helyen.

Hirdetésedet 7 napra vagy 30 napra van lehetőséged előresorolni.

Akár az összes hirdetésedet is előrébb sorolhatod, de ezt csak egyesével tudod megtenni. Minden hirdetésnél el kell végezned a kiemelés folyamatát, és minden előrébb sorolt hirdetés után fizetned kell az általad kiválasztott módon és időtartamra.

Sikeres fizetés után munkatársaink ellenőrzik a hirdetésed, és a jóváhagyást követően történik meg a kiemelés. Ez a folyamat maximum 24 órán belül lezajlik, a sikeres kiemelésről pedig e-mailben értesítünk. Hirdetésed 7 vagy 30 napos kiemelése attól az időponttól kezdődik, ahogy jóváhagytuk az igénylésed.

Természetesen a bankkártyával történő fizetés esetén küldünk értesítőt a tranzakcióról. Bankkártyás (PayPal) fizetés: Sikeres tranzakció esetén a PayPal értesítő e-mailt küld számodra, hogy az adott összeggel megterhelték a bankkártyádat. Az e-mailben megtalálod a tranzakcióval kapcsolatos összes adatot (tranzakció dátuma, tranzakció azonosítója, a fizetett összeg stb.).Sikeres fizetés után munkatársaink ellenőrzik a hirdetésed, a jóváhagyást követően pedig megtörténik a kiemelés. Ez a folyamat 24 órán belül lezajlik, a sikeres kiemelésről pedig e-mailben értesítünk. Hirdetésed 7 vagy 30 napos kiemelése attól az időponttól kezdődik, ahogy jóváhagytuk az igénylésed.

Fizetés PayPal-lal Amennyiben online bankkártyás fizetéssel szeretnéd a hirdetésed előresorolását kiegyenlíteni, akkor a hirdetés kiemelése oldalon kattints a PayPal feliratú gombra! Kérjük, ne felejtsd el leellenőrizni, hogy a számlázási adataid helyesek-e! Ha mindent rendben találtál, kattints a Fizetés gombra! Ezt követően töltsd ki a bankkártyádra vonatkozó adatokat, majd nyomd meg a Tovább gombot!"

A kiemelések díjai egységesek. Egy adott hirdetés kiemelésének díja attól függ, hogy: 7 vagy 30 napra szeretnéd kiemelni a hirdetést, és miután a biztonságos online bankkártyás fizetéssel (PayPal) egyenlíted ki a szolgáltatás díját.

A hirdetés feladása után vissza igazoló email formájában tájékoztatunk, hogy a hirdetésed sikeresen feladtad, melyben egy linket is csatolunk amivel közvetlen az adott hirdetést kezelni tudod.

A hirdetési profil menüpontban a Kapcsolati adatokat kell kitölteni, hogy az új hirdetéseknél betöltse az információkat.

Bármilyen felmerülő probléma esetén, keresd ügyfélszolgálatunkat elektronikusan, email formájában.

Profilod törléséhez a Kapcsolat menüpontban írj egy levelet az adminisztrátornak.

A Felhasználási feltételek és az Adatvédelmi nyilatkozat alul, az Információk menüpont alatt található.

Kedvezőbb ajánlatot a Kapcsolat menüpont alatt küldött ajánlatkérő üzenettel tudsz kérni. Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, igényeid felmérjük és elektronikus üzenetben küldünk ajánlatot, melyet egy megerősítő email üzenettel tudsz elfogadni.

Panasz esetén a Kapcsolat menüpont alatt, üzenet formájában írd le nekünk minél részletesebben panaszod. Panasz esetén emailben fogjuk felvenni veled a kapcsolatot.

Az erre vonatkozó információkat megtalálod a Felhasználási feltételekben.