fbpx

A koronaválság: Már elkezdődött az „elnéptelenedés”?

2021 máj. 14
2952 megtekintés    
 • Ne feledje, Bill Gates hírhedt mondását, csábító mosolyával, valami ilyesmi: még akkor is, ha már nem leszek a közelben, a rendszer fel lesz állítva, és nélkülem is folytatódik. 

  Ez nem szó szerinti, hanem szövegre vonatkozó idézet. Sajnos az erre és más hasonló, alternatív elbeszélő hivatkozásokra való hivatkozásokat törölték az internetről.

  Ez egy hatalmas cenzúrázási erőfeszítés része. Természetesen, anélkül, hogy az alternatív médiát cenzúráznánk - a terv elmarad. A mainstream médiát, valamint a közösségi platformokat több száz millió dollárral vásárolják meg, hogy tovább terjesszék a hamis és bűnöző korona narratívát.

  A terv borzalmas. Ez egy közönségkapcsolati torzítása az igazságnak, annak, ami a hatalmas, kényszerített „oltás” mögött áll. A „mindenkinek be kell állni a sorba” olyan óriási betegség esetében, amelynek túlélési aránya 99,9% - és ugyanolyan halálos, mint egy közönséges influenza (0,3–0,8%) -, tehát bárki, aki még mindig képes a tudatos gondolkodásra, csodálkoznia kell, mi áll mögötte. Mi az igazi napirend?

  kabinetiroda adatai szerint a brit kormány 184 millió fontot meghaladó összeget fektetett a kommunikációra, olvassa el a Covid-19-hez kapcsolódó propagandát 2020-ban. Állítólag 2022- ig további legalább 320 millió fontot tervez (kb. 380 millió USD megfelelő) . Lásd  itt.

  Mennyire hiteles akkor Boris Johnson, aki többször elmondta, hogy 2021 végére mindennek vége lesz? Bár arra is figyelmeztetett, hogy soha nem térünk vissza a régi normális helyzetbe, új vagy egy világrend (OWO) fog kialakulni ebből az egyedülálló kovid-lehetőségből.

  Ugyanazok a szavak, amelyeket  Klaus Schwab , a Világgazdasági Fórum (WEF) „atyja”, a The Great Reset állítólagos szerzője mondott ki , amely - elég tisztességesen - bemutatja számunkra az összes borzalmasan embertelen tervet, amelyek ránk nézve olyan borzalmasak.

  De figyeljünk rá, mert ezeket a terveket már elkezdték végrehajtani - és ezek közepén vagyunk, még mindig behunyt szemmel járunk, amit mondani fognak, ami eljön, és figyelmeztetéseikkel egyidejűleg érkeznek. Tehát jobb, ha felébredünk, tágra nyílt szemmel, és szellemünk és tudatunk készen áll a cselekvésre.

  Ez az egyedülálló „covid lehetőség”, ahogy a WEF guruja, Klaus Schwab nevezi, ugyanolyan egyedi halálesetekkel indult ezekből az hamisan vakcinaként megjelölt mRNS típusú kovid injekciókból.

  Itt kezdődik kormányaink egyik legsúlyosabb bűncselekménye a világ minden tájáról , oltásokként értékesítve nekünk a kísérleti injekciókat - alapvető tesztelés nélkül. NAGY hazugság. Mindannyian hazudnak nekünk. Az ENSZ 193 tagországának összes kormánya és természetesen az ENSZ politikai testülete,  António Guterres főtitkár vezetésével,  együtt jár ezzel a szörnyű hazugsággal, a kényszerített halálos „oltással”, eposz méretű csalással, amelyet soha nem tapasztaltak még jelenlegi civilizációnkban.

  Az EMA (Európai Gyógyszerügynökség) 5.993 (2021. május 3.) halálesetet jelentett a koronaoltások miatt. Ez a hagyományos oltások halálozási arányához képest 50-szeres növekedést jelent; lásd ezt . Valójában az Európában és az Egyesült Államokban alkalmazott hamis oltásoknak nevezett kovid injekciók olyan mRNS típusú oltások, amelyeket soha nem lehetett volna „vakcinának” nevezni. A CDC „sürgősségi génterápiás” kezelésekként engedélyezte  (nem hagyta jóvá) őket .

  Az összes kormány és intézmény, akik „oltásoknak” hívják őket, hazudnak neked. Csalást, emberiség elleni bűnt követnek el.

  A  bűnözőket az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények miatt kell és a büntetőeljárás alá kell vonni a  Nürnberg 2.0-ban. Ez a büntetőeljárás a II. Világháború utáni nürnbergi tárgyalás és a nürnbergi törvénykönyv alapján készült. A globális igazságosság felé irányuló törekvés vezető építésze és ügyvédje  Dr. Reiner Füllmich,  a Világ Orvosszövetségének társalapítója; nézze meg az alábbi videót.

  Dr. Füllmich minden kétséget kizáróan azt mondta: „ez soha nem a vírusról szólt. Ez soha nem szólt az egészségről. Lásd  ezt .

  Ezek olyan bűncselekmények, amelyek megfelelnek civilizációnk történelmében az emberiség ellen elkövetett bűntettnek.

  Ezeknek az injekcióknak az Egyesült Államok CDC oltásokkal kapcsolatos mellékhatás-jelentési rendszere (VAERS) által rögzített káros hatásai, amelyek 2020. december 14. és 2021. április vége között voltak, összesen  4178 halálesetet jelentettek a kísérleti Covid injekciók nyomán. A kovidos oltások által okozott halálozás, a 2001-től a vakcinázásokat követő 20 éves feljegyzett halálozásnak felel meg. Lásd  ezt .  

  Május 6-án a Fox News kommentátora,  Tucker Carlson arról számolt be, hogy ez napi körülbelül 30 embernek felel meg, akik 2020 december és 2021 április vége között hamis Covid oltás miatt haltak meg . Carlson hozzáteszi:

  "A VAERS szerint több ember halt meg, miután négy hónap alatt belőtték az oltást egyetlen oltási kampány során, mint az összes többi vakcina együttesen, több mint másfél évtized alatt."

  Carlson kijelentette, hogy a halálozások száma valószínűleg jóval magasabb, mint amit a VAERS lejelent, hivatkozva az Egészségügyi és Humánügyi Minisztériumnak 2010-ben benyújtott jelentésekre, amelyek  szerint  „a vakcinával kapcsolatos nemkívánatos események kevesebb mint 1% -át jelentette a VAERS-rendszer”. Ez az állítás egybeesik a CDC saját értékelésével, miszerint a covid oltás-sérülések és halálozások valós számának csak a töredékét közli a VAERS, becslései szerint a valós adatok legalább tízszeresek vagy annál magasabbak lehetnek a jelentetteknél.

  Elnéptelenedési stratégia?

  Dr. Joseph Mercola bombajelzéssel látja el a Covid-19 lövést, nevezetesen, hogy az „oltások”, azaz a kísérleti injekciók valószínűleg több embert ölnek meg, mint maga a kovid.

  Dr. Mercola félreérthetetlenül utal egy jelentős népességelszámolási stratégiára is. Emlékezteti hallgatóit, hogy hihetetlenül és nevetséges módon a CDC azt javasolja, hogy terhes nőknek adjanak mRNS-oltást. Dr Mercola megerősíti, hogy a terhes nők soha nem voltak kitéve kísérleti gyógyszereknek, a CDC és az FDA szerint.

  Eposz méretű bűncselekményről van szó, amelyet kutatások, valamint felügyeleti ügynökségek, a CDC és az FDA követtek el. Dr. Mercola becslése szerint a covid-lövést kapott terhes nők legalább 30% -ának vetélése volt. Emellett utalt ezeknek az mRNS-típusú injekcióknak a meddőségére és a sterilizálási tulajdonságaira, és előrejelzi az injektálás utáni hatalmas halálozási arányt. Lásd  ezt .

  A  LifeSiteNews szerint :

  „A nők ezrei világszerte beszámolnak a menstruációs ciklus megszakadásáról, miután COVID-19 oltásokat kaptak.

  Az Egyesült Királyság kormányának nemkívánatos oltási eseményrendszere több mint 2200 jelentést gyűjtött a koronavírus injekciók utáni reproduktív rendellenességekről, beleértve a túlzott vagy hiányzó menstruációs vérzést, a késleltetett menstruációt, a hüvelyi vérzést, a vetéléseket és a halva született gyermekeket. "

  Dr. Janci Chunn Lindsay,  a CDC immunizálási gyakorlatokkal foglalkozó tanácsadó bizottsága (ACIP) nyilvános megjegyzést tett arról, hogy a covid „vakcina”, más néven kísérleti génterápia, hogyan befolyásolhatja az emberi reproduktív rendszert és abortuszt okozhat - lásd alább.

  Éhínség és rendkívüli szegénység 

  Az ENSZ éhségellenes ügynöksége, az Élelmezési Világprogram (WFP) kijelenti, hogy a plandémia

  „Hozzájárult az anyák egészségügyi ellátásának szárnyaló vágyakozásához és hirtelen csökkenéséhez, amely emberek tízmillióit fenyegeti, és aláhúzza a világ szegényeire gyakorolt ​​aránytalan mellékhatásokat.”

  A sürgős élelmiszer-segélyt igénylő emberek száma világszerte ötéves csúcsot ért el 2020-ban - elérve a legalább 155 milliót. A JN aggodalmát fejezi ki az anyák és az újszülöttek halálozásának kockázata miatt, mivel legalább 900 000 szülésznő, vagy a szükséges globális szülésznői munkaerő egyharmada hiányzik. A WFP szerint „a legrosszabb eset forgatókönyvét látjuk a szemünk előtt”.

  Az  élelmiszerválságról szóló globális jelentés - 2021 -  55 országot és területet ölel fel, köztük hármat - Burkina Faso, Dél-Szudán és Jemen -, ahol azt állította, hogy legalább 133 000 ember szenved [ÍCoviddal kapcsolatos] éhínséget, az éhségválság legsúlyosabb szakaszát. Az ebből eredő halálozási arány egyelőre csak megbecsülhető. - Lásd  ezt .

  Az élet teljes digitalizálása

  Vajon a népesség elnéptelenedése, az erőforrások alulról és közepétől a tetejéig történő tornyosulása és maga az élet teljes digitalizálása a nagyobb napirendje ennek az ember által előidézett covid válságnak? Ez a WEF (Klaus Schwab) Great Reset- jében rögzített kulcsstratégia is.

  Sokoldalú megközelítést mutat be egy évtizeden belüli - úgynevezett ENSZ Agenda 2030 - eléréséért, az Egységes Világrendért, amelyet egy kis, rendkívül gazdag és hatalmas pénzügyi csoport diktál, és amelyet valószínűleg egy leendő „világkormány” irányít. ” Megvásárolták a legjobb politikusokat és tudományos tanácsadókat. Valószínűleg azt ígérték nekik, hogy nem fogják beoltani őket, vagy a legrosszabb esetben csak egy ártalmatlan placebót, show- és public relations propagandára.

  Az ENSZ 2030 - A nagy visszaállítás  menetrend számos fronton játszik, és túszul ejti az egész világot - legalábbis az ENSZ 193 tagját - , ami összehasonlítható egy polip fojtogató csápjaival. Amikor az egyiket legyőzik, a többiek kíméletlenül dolgoznak, amíg a legyőzöttek vissza nem nőnek - különböző stratégiákkal. Ezt jól átgondoltan, és évtizedek óta tervezik. Ahogy Bill Gates sejteti, ha elmegyek, a rendszerbe beágyazott „projekt” folytatódik.

  A „Projekt” (Great Reset / ENSZ Agenda 2030) egy három célkitűzésű terv végrehajtását jelenti:

  • I) tömeges elnéptelenedés;

  • II) a közvagyon és egyéb erőforrások átadása alulról és középponttól felfelé (a sokmilliárdosok, a többmilliárdosok gyártása), és

  • III) minden digitalizálása, beleértve az emberi agyat is.

  Őrülten hangzik? - Igen, őrültség, de a mély államból és a hatalmas pénzügyi érdekekből fakadóan ez még inkább hihető.

  Itt van a bizonyíték. Lásd ezt a robbanékony interjút: Dr. Carrie Madej a covid shotok DNS-módosításáról - Nano-technológia injektálása hidrogélen keresztül a Covid „vakcinákban” a teljes kontroll - transzhumanizmus felé  .

  Kattintson a képernyőre a megtekintéshez

  Ez nano-technológia, alkalmazva keresztül egyfajta tetovált-bélyeg, az intravénás hidrogél a bőr alá nanochipek vagy mikroszkópos botok (robotok, válaszol a mesterséges intelligencia - AI), a  Bill Gates szabadalom # 2020606060  - jelenleg tesztelik Nyugat-Afrikában „kisebb embercsoportokon”. (További részletekért  Bill Gates, oltások, mikrochipek és a 060606 számú szabadalom ).  

  Ha készen áll, talán már eddig is, akkor a nyugati „jobb emberekre” alkalmazzák, amelyek korábban a „White Supremacists-ek” voltak. Ennek a nano-robotnak az üzemeltetéséhez az 5G technológia jól jön. Valójában ez az 5G egyik legfontosabb célja. Lásd  ezt .

  A Last American Vagabond  (és számos más online média) önterjesztő, önmagát erősítő oltásokról számol be, lásd  ezt . A teljes igazolás érdekében egyetlen oltott személy terjesztheti az oltást a környezetében élő több másik emberre. Ez gondoskodna a nem vaxerekről.

  Nature  egyik megdöbbentő cikke szerint  (2020. július 27.) egyetlen oltott személy terjesztheti a vakcinát a környezetében élő több másik emberre is:

  "Jelenleg készen állunk az emberi terjesztők széles körét megcélzó önterjesztő vakcinák kifejlesztésére,  de fontos döntések vannak arról, hogy miként lehet a leghatékonyabban megtervezni és felhasználni azokat a kórokozókat, amelyeknél nagy az átterjedés és / vagy a megjelenés kockázata."

  És

  „A  víztározó populáción keresztül fertőző terjedésre képes fertőző oltóanyagok csökkentik a megcélzott kórokozó elnyomásához szükséges oltási erőfeszítéseket. Elég magas átvitel mellett a fertőző vakcina lehetővé teszi az autonóm kórokozók felszámolását. ” (kiemelés hozzáadva)

  A min.-podcast jelentés azt sugallja, hogy megfelelően  A Johns Hopkins Egyetem önterjesztő oltásai valóságosak ER: Mi volt a baj ezzel a linkkel; próbáld ki ezt . 

  És ez már megtörtént, mivel  több olyan jelentés is érkezik, amely különösen nem oltott nőkről szól, akik szoros kapcsolatban álltak oltott emberekkel, és menstruációs rendellenességek, abortuszok tüneteit szenvedték - és mit jelenthet ez - a meddőséget. Erre szolgálnak a „vakcina terjesztők”? - 

  „Beültetett meddőség, mint az eugenikai menetrend egyik ága”?

  Ismét, miközben még mindig vitatkozunk a nagy visszaállítás - a nagy visszaállítás  - vagy a  világgazdaság szerkezetátalakításának érvényességéről és bonyolultságáról (az IMF megfelelője a Nagy visszaállításnak), már javában tart.

  Az America's Frontline Doctors  (AFLDS) interjút készített a Pfizer volt alelnökével és tudományos vezérigazgatójával,  Dr. Mike Yeadonnal a COVID-19 vakcinával, a hidroxi-klorokinnal és az ivermektinnel, a szabályozó hatóságokkal és egyebekkel kapcsolatos véleményéről.

  Dr. Yeadon mondta

  "Tudom, hogy az emberiség elleni globális bűncselekmények a világ népességének nagy része ellen történnek ." Folytatta:  "Nagy félelmet érzek, de nem riadok vissza attól, hogy szakértői tanúvallomást tegyek olyan ügyes ügyvédek több csoportjának, mint a kanadai Rocco Galati és  a német Reiner Fuellmich ." És  "egyáltalán nem kételkedem abban, hogy gonoszság (nem olyan elhatározás, amelyet még soha nem tettem 40 éves kutatói karrierem során) és veszélyes termékek jelenlétében vagyunk."  A teljes interjút  itt találja .

  Génmódosított szúnyogok

  Egy kapcsolódó témában az  RT  2021. április 28-án arról számol be, hogy Florida  GMO-szúnyogok rajait engedi szabadon.  Lásd még F. William Engdahl meggyőző jelentését:  Miért engedi  Gates és a Pentagon a „génszerkesztett” (GMO) szúnyogokat Florida Keys-be?

  A lakosok Bill Gates által támogatott biotechnológia „bűncselekményének” minősítik, lásd  ezt .

  A terv hivatalos célja genetikailag módosított szúnyogok ezreinek felszabadítása a Florida Keys-i betegségek elleni küzdelem érdekében. A projekt súlyos aggodalmakat váltott ki a helyiek körében, utalva egy „bűnözői” kísérletre, amely kísérleti patkányokká változtatja őket.

  A Florida Keys Mosquito Control District (FKMCD) és az Oxitec brit biotechnológiai cég élén, amely támogatást kapott a Bill és Melinda Gates Alapítványtól, a projekt célja, hogy a génmanipulált szúnyogok első raja hatásossá váljon valamikor 2021. május kora elején, amint azt egy közös nyilatkozatban bejelentették.

  A később kibővítendő terv első szakaszára szúnyogdobozokat helyeznek el hat helyen, amelyek 12 hét alatt mintegy 144 000 Aedes aegypti szúnyogot szabadítanak ki, egy olyan fajt, amely a legszorosabban kapcsolódik olyan betegségek átadásához, mint a dengue, a Zika és a sárga. láz .

  Ha minden a tervek szerint alakul, a hím, nem csípő bogarak párosulnak a helyi harapós nőstényekkel, akiknek nőstény utódai úgy vannak programozva, hogy elpusztuljanak, segítve az Aedes aegypti populáció ellenőrzését és a betegségek terjedésének csökkentését.

  Íme, amit az emberek mondtak :

  „Lehet, hogy nem vagyunk tudósok, de olvasunk. És amit az Oxitec mond, és amit más forrásokból olvasunk, az két teljesen különböző dolog. "

  Az egyik érintett lakos a falu tanácsának ülésén azt mondta: "Kérem, kérem, hogy haladéktalanul tegyen lépéseket [és] fontoljon meg egy megoldást e technológia ellen."

  És ezenkívül: "Bűnösnek tartom, hogy bántalmaznak minket ebben a kísérletben - bűnösnek számít, hogy a saját Florida Keys-i szúnyogirtó testületünk terrorizmusnak van kitéve." Még néhány megválasztott tisztségviselő is borzongást fejezett ki, és a GMO szúnyogokat „Frankenstein bugoknak” nevezte.

  Hasonló gyakorlatokat hajtottak végre Brazíliában a Zika-tartalmú szúnyoggal 2016-ban, szintén az Oxitec, amelyet szintén a Bill és Melinda Gates Alapítvány támogatott. Az eredmény katasztrofális volt, amire sokan emlékezhetnek - tudatosan vagy véletlenül?  ( RT , op cit)

  Itt van az  RT mondanivalója a szúnyogprojekt kétes hátteréről . Lásd még a kapcsolódó  RT-vel kapcsolatos cikket 

  A  Defense Advanced Research Projects Agency , röviden az úgynevezett  DARPA , egy félig titkos Pentagon katonai agytröszt  Research Institute, azt akarja, hogy elterjedjen a genetikailag módosított vírus ... a „mentett növénykultúrák”, vagy inkább egy „védekező biofegyver”?

  Az európai tudósok egy csoportja arra figyelmeztet, hogy a „Rovarszövetségesek” névre keresztelt amerikai katonai program használható biológiai fegyverként . A Pentagon kutatási ága azt állítja, hogy célja a növények védelme, de nem tagadja a „kettős felhasználású” lehetőségeket. A Max Planck Evolúciós Biológiai Intézet és a németországi Freiburgi Egyetem, valamint a francia Montpellier Egyetem kutatói  a Science október 5-i kiadásában „ Rovar szövetségesek ”  néven kritikát jelentettek a programról.

  Azt állítják, hogy

  „A program által megszerzendő ismeretek nagyon korlátozottnak tűnnek az Egyesült Államok mezőgazdaságának javítására vagy a nemzeti vészhelyzetekre való reagálás képességében ”, ezért a program „széles körben felfogható erőfeszítésként biológiai ágensek ellenséges célok és szállítóeszközeik kifejlesztésére , ”

  ami biológiai fegyverekről szóló egyezmény megsértését  jelentené .

   

  A Florida Keys-ből származó emberek patkányszagot érezhettek - és tiltakoztak e kísérletek ellen. Talán az váltotta ki erőteljes válaszukat, hogy Bill Gates, az ismert eugenista támogatta ezt a „tárgyalást”.

  Csak a jövő fogja megmondani, hogy igazuk volt-e.

  Közben még mindig egy olyan világban élünk, ahol a pénz az isten, a közérdek figyelembevétele nélkül. Egy olyan rendszer, amelyet feltétlenül meg kell változtatni - de nem a „The Great Reset” -hez hasonlóan -, amely egy ultrakapitalista irányított globális ellenőrzési zsarnokság kegyelmébe juttatna minket. SEMMIKÉPPEN! SOHA!

  Mindezek a polipszerű gyakorlatok az egész világon, de különösen a nyugati világban, egy hatalmas elnéptelenedési programra utalnak, amely senkit sem lephet meg.

  Az elnéptelenedés már az 1950-es években szerepelt a  Bilderberger napirendjén - és nyíltan támogatta Henry Kissinger, a Rockefeller pártfogója, aki viszont az eugenika menetrendjének egyik „atyja”.

  Következtetés - kiút

  Mi, az emberek, nem szabad kétségbe esnünk.

  Ahogy Dr. Carrie Madej mondja, nagyon erőteljes lények vagyunk, óriási lehetőségekkel bírunk legyőzni azokat a „sötét erőket”, amelyek alacsony szinten rezonálnak, de félelem keltésével akarnak uralni bennünket - a félelem a legerősebb fegyverük.

  Félelem alatt levetjük minden szellemi és szíverőnket; az ÉLET hatalma. Félelemmel alávetjük magukat a „sötétség hatalmának”, alacsony szinten visszhangozva.

  Dr. Madej  mondta, világméretű katasztrófa amelyben vagyunk, világháború bombák nélkül, vérontás nélkül, de az elmék háborúja. Emberi energiaháború.

  Vegyük ezt - a szívünk elektromosan körülbelül 100 000-szer, mágnesesen pedig akár 5000-szer erősebb, mint az agy. Kezelhetik az agyunkat, de a szívünket nem. Ez az óriási teljesítmény nagy frekvencián érkezik - a frekvenciával magasabb, mint a nano-chipek vagy a mesterséges botok és az AI.

  Ezek az „eszközök” csak azért működnek, mert agyunkat a félelem propagandájának végtelen ereje kondicionálta.

  Ha kilépünk ebből az aljas mátrixból, a szívünk újjászülethet.

  Nevezheted egy magasabb tudatosság követésének. Óriási szellemi erőnk van, egy elektromos térrel rendelkező auránk van, amely magas szinten visszhangzik, ha szolidaritásban egyesülünk.

  ************

  Forrás

  Peter Koenig  geopolitikai elemző, a Világbank és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) korábbi vezető közgazdásza, ahol több mint 30 éve dolgozik a víz és a környezetvédelem területén szerte a világon. Előadásokat tart az Egyesült Államok, Európa és Dél-Amerika egyetemein. Rendszeresen ír online folyóiratokhoz, és az Implosion - egy gazdasági thriller a háborúról, a környezetpusztításról és a vállalati kapzsiságról című könyv szerzője; és társszerzője Cynthia McKinney „Amikor Kína tüsszent: A koronavírus lezárásától a globális politikai-gazdasági válságig” című könyvének ( Clarity Press - 2020. november 1.);

  A Globalizáció Kutatási Központjának munkatársa.

  A kiemelt kép a Children Health Defense-től származik

  Egyedi látogatók

  MaMa1022
  TegnapTegnap2592
  E-hétenE-héten3614

  Időjós

  {"error": "Sorry this API is now retired and there is no alternative API that we can support. We greatly appreciated the opportunity to have served you in this space. Thankfully, there are many alternative weather APIs freely available for you to consider. While we cannot formally recommend one over others, we would recommend searching the web for %"free weather APIs%" to see several good options and find the best fit for you. If you have any comments or feedback you’d like to share, please feel free to reach out to us at: weather-ydn-api@verizonmedia.com"}

  Névnap

  2021. június 15. kedd
  Jolán, Vid

  Holnap
  Jusztin, Arany
  napja lesz.
  Fel

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet