fbpx

A maszkok és a COVID tesztek Nanotech vakcinákat tartalmaznak, tájékoztatott beleegyezés nélkül
Kiemelt

2021 április 09
5020 megtekintés    
 • A maszkok és a COVID tesztek Nanotech vakcinákat tartalmaznak, tájékoztatott beleegyezés nélkül

  Szerző: Dr. Ariyana Love

  Gyilkos injekciók

  Az embereket kényszerítik, és kénytelenek megfojtani magukat és gyermekeiket a kötelező álarcokban. Covid-19 „teszteket” kényszerítenek ránk, valamint kísérleti mRNS és Adenovirus injekciókat, amelyeket hamisan vakcinaként jelölnek.

  A Covid „vakcinák” egyáltalán nem oltások, hanem egyfajta génterápia egy Nanotech szállító rendszerrel, amely más szóval  géntechnológia. Informált beleegyezése nélkül senki sem adhat kísérleti gyógyszereket a szervezetébe.

  Az   Health Human Services és a Harvard belső tanulmánya szerint   az oltásokkal kapcsolatos mellékhatások kevesebb, mint 1% -át jelentik az állami oltási sérülést jelentő rendszerek. Ez azt jelenti, hogy a kísérleti Covid-injekciókból származó tényleges halálesetek Európában körülbelül  99% -kal magasabbak,  mint amiről beszámoltak. Ez azt jelenti, hogy a tényleges halálesetek közelebb vannak a  453,024-hez .

  Hol van ezeknek a kísérleti génszerkesztő technológiáknak a felügyelete, amelyeket a testébe és gyermekei testébe injektálnak? Nem kellene őket figyelemmel kísérni, és nem kellene jelenteni a tényleges haláleseteket és mellékhatásokat? Nyilvánvaló, hogy a nagy gyógyszeripar és a vállalati mainstream média rejteget valamit előttünk.

  Az információszabadságról (FOI) szóló, a The Daily Expose  -nak márciusban közzétett kérelem  szerint 2 207 halálesetet tapasztaltak 28 napon belül a kísérleti Covid-injekciók beadását követően februárban Skóciában. Ez azt jelenti, hogy a tényleges nem jelentett halálozások csak   Skóciában 218 493- at tesznek ki.

  Az embereket széles körben megtévesztik és megvesztegetik, hogy beleegyezzenek saját halálukba.

  A maszkok és a Covid „tesztek” biofegyvereket is tartalmaznak. 2020 márciusában az Egyesült Királyságba tartó  koronavírus „tesztkészletek”  koronavírussal szennyezettnek bizonyultak. A CDC Covid „tesztkészleteit”, amelyeket 2020 februárjában küldtek ki az Egyesült Államokból, szintén  koronavírussal fertőzöttnek találták, miután Trump elnök szövetségi vizsgálatot indított.

  Egyiptomi rabszolgabüntetés

  COVID TESZT HALÁLOK

  Egy osztrák bíróság éppen úgy ítélte meg, hogy a  PCR-teszt nem alkalmas  a fertőzőképesség meghatározására, és „elutasítja a teljes Corona-politikát Ausztriában, amely éppen ezen a teszten alapul”.

  Sok elfojtott jelentés kognitív károsodásról, betegségről és  hirtelen halálról  az orr-garat tampon után, más néven PCR (polimeráz láncreakció). A „Covid tesztelése” után ezekről a  tünetekről  számolnak be; fejfájás, hányinger, hányás és tiszta vizes vízelvezetés az orr oldaláról, más néven  Cerebrospinalis folyadék szivárgás . A cerebrospinális folyadék szivárgása a  fej trauma vagy a gerinc sérülése következtében alakul ki .

  Hochkrebseregendes etilénoxid és PCR Teststäbchen

  A nasopharyngealis tamponmintát egy rendkívül kényes területről veszik, közvetlenül a vér / agy gátnál. Ez az orvosi eljárás alapvető jogainak erőszakos és invazív kihasználása a testbe juttatott anyag kiválasztásának megválasztásához.

  HIDROGEL NANOTECHNOLÓGIA

  A nanorészecskékkel átitatott hidrogéleket számos biológiai alkalmazásban használják: szövetmérnöki, kémiai és biológiai érzékelés, valamint gyógyszer- és génszállítás. Sajnos ezeket a nanobotokat  nem  arra használják, hogy meggyógyítsanak minket. Ehelyett megsemmisítésre lettek beprogramozva.

  Fekete férgeket vagy parazita kinézetű  nanocsöveket  találtak maszkokban és Covid „tesztekben” szerte a világon, az apró rostokba ágyazva. Szabad szemmel nem láthatók, de mikroszkóp alatt tartva láthatóak. A nanocsövek mozdulatlanok, amíg hő és nedvesség hatására nem aktiválja őket, és csak úgy paráznak, mint egy parazita.

  A hidrogél nanotechnológia felfedezése a maszkokban és a Covid „tesztekben” csak egyet jelenthet. Amit a fenti videóban látunk, az a  szén nanocsövek  az  oltás beadására . A szén nanocsöveket  in vitro és in vivo antigén-szállító rendszerként tervezték  .

  A Covid vakcinákat, maszkokat és teszteket  nem  az Ön védelme érdekében alkalmazzák. Ezek olyan kísérleti orvostechnikai eszközök, amelyek úgy vannak beprogramozva, hogy behatoljanak a sejtjeibe, és halálos hasznos terhet szállítsanak  közvetlenül a sejtjeibe  a géntechnológia érdekében.

  Egy  úttörő új tanulmány  feltárta, hogy kísérleti Nanotech orvostechnikai eszközöket már 43 vezető oltásban alkalmaznak. A Nanotech már régóta  jelen van  az ételeinkben. „Vitamin- és ásványianyag-kiegészítőként” jelölték, és más módon leplezik, annak ellenére, hogy  köztudottan  szivárgó bél szindrómát és  autoimmun betegséget okoz .

  Szén nanocsövek

  Áprilisban az Health Canada figyelmeztetett a  maszkokban használt „mikroszkopikus grafén részecskékre” ,  amelyek „korai tüdőmérgezést” okoznak. Más szavakkal, súlyos tüdőkárosodást okoznak.

  A grafén alapú anyagok  elpusztítják a baktériumokat,  és ez az értékesítési pontokat, de az arcmaszkokban használva ez „összehasonlítható az azbeszt egész napos lélegzésével” - mondja a Health Canada.

  Grafént  tervezték, mint  egy  gyógyszer és vakcina hordozót . A grafént DNS-szekvenálásra és manipulációra használják. Tehát miért találhatók grafén nanocsövek a pelenkákban és a női egészségügyi betétekben  a jelentések szerint ?

  Lenyelés és belégzés után a nanobotokat hordozó grafén könnyen átlépi a vér-agy gátat. Bizonyítottan  mérgezőek az emberi szövet- és sejttenyészetekre , ami oxidatív stresszt, gyulladásos citokintermelést és  DNS-mutációt eredményeznek . Azt is programozzák, hogy sejthalált okozzanak.

  Nano-Silver  forgalomba került maszkok, mint egy pozitív dolog, mert ez erős antimikrobiális, ami azt jelenti, elpusztítja a baktériumokat és a gombákat. Az arcmaszkokat kamatoztató vállalatok megalapozatlan közegészségügyi állításokat tesznek, ugyanakkor azt mondják, hogy maszkjaik „védelmet nyújtanak a COVID-19 ellen”. Valójában ezek a termékek programozott  nanobotokkal  és kísérleti gyógyszerekkel fertőzik meg ÖntA nano maszkokat  a gyerekek  számára is lopva szállítják.

  Nano maszkok gyerekeknek

  Sem az EPA sem az FDA nem hagyta jóvá nano-ezüst felhasználású arc burkolatokat vagy maszkokat és az  EPA már minősíti a nano-ezüstöt , mint növényvédő szertEzenkívül a nano-ezüst az arcmaszkokban  biológiai veszélyt jelent . Már több milliárd maszkot dobtak ki a környezetbe.

  A nano-ezüstöt olyan nanocsövekbe töltik, amelyek félvezetők a gyógyszer hasznos terhelésének ballisztikus szállításához. A grafén nanocsövek nanokompozit hidrogél 3D polimer hálózataiA hidrogélek egy „ellenőrzött gyógyszerbeviteli rendszer”, amelynek számos biológiai alkalmazása kapcsolódik a biomérnöki munkához, ideértve a szöveti technikát, a kémiai és biológiai érzékelést, valamint a gyógyszerek és gének szállítását.

  Eredetileg a Nanotube  technológiát  „DNS-módosító” génterápiaként fejlesztették ki a rák kezelésére. Most a nanocsöveket  számos termékben használják , beleértve a maszkokat és a Covid „teszteket”, tájékozott beleegyezés nélkül. Íme néhány  videó a nanocsövekről további tanulmányozás céljából.

  A nanocsöveket termikus hő aktiválja és mozgósítja. Polimer héjszerkezettel rendelkező grafén-hidrogél nanocsöveket azzal a céllal terveztek, hogy a Nano-Silver-t egy gyógyszer hasznos terheléssel szállítsák az oltóanyag beadására. Nanocsöveket fejlesztettek ki az  oltások  Európában történő szállítására is.

  Ennek az anyagnak az elasztomer jellege lehetővé teszi, hogy a hidrogélek és nanocsövek különböző formákat és méreteket kapjanak, és zsugorodjanak és táguljanak.

  Szén nanocsövek - Link  itt

  „Az ezüstionok jelenléte megakadályozza, hogy a légzési enzim a légzés során elektronokat vigyen át az oxigénmolekulákba”.  Más szavakkal, a szén-dioxid-nanocsövek és a nano-ezüst jelenléte a maszkokban azt jelenti, hogy van egy gyógyszer hasznos teher, amely csökkenti a sejtjeinek oxigénfelvételi képességét. Ugyanakkor a Nano-Silver nanobotokat arra is  programozzák, hogy áthaladjanak  a tüdősejtek sejtmembránján, elpusztítva azokat. A Covidben található Nano-Silver „teszteket” az agysejtekre és potenciálisan a test más részeire irányítja.

  Szén nanocsövek rostos kinézetű hidrogélben (maszkok)

  Nano-Silver dicsekvő „antibakteriális alkalmazása”  a maszkok  számára egyértelműen fedél, ha olyan állításokkal párosul, mint  „az ezüst nanorészecskéknek elég kicsiknek kell lenniük ahhoz, hogy áthaladjanak a sejtmembránon” . Ha a Nano-Silver-t valóban antibakteriális alkalmazásokhoz használják, akkor miért kell áthaladniuk a maszkot viselők sejtmembránján?

  A nanocsöveket hő és látszólagos nedvesség aktiválja. Félvezetők, így beprogramozhatók az energiafrekvencia általi aktiválásra. Testünk szó szerint elem, a kilégzésünk pedig nedvességgel van tele.

  Nanocső mérete

  A Nano-Silver nanobotok úgy vannak programozva, hogy lekapcsolódjanak a Nanotube-ról, és újra összeálljanak a testben, hogy megcélozzák azokat a helyeket, mint például az agy, a bél vagy a tüdősejtek. A laboratóriumokban a hidrogéleket különféle formákban és méretben hozzák létre. Duzzadhatnak és zsugorodhatnak, és  lézerek segítségével aktiválódhatnak .

  Nemrégiben egy  mérgező maszk visszahívására  került sor Quebecben a gyermekek tüdőkárosodása miatt a maszkok viselése miatt.

  Eközben egy titokzatos  új „agybetegség”  jelent meg Kanadában, amely görcsöket, memóriavesztést és hallucinációkat okoz, és az orvosok értetlenül állnak előtte.

  Az emberek kezdik elkapni, hogy a nano-maszkok és a Covid „tesztek”  nanobotok lövését juttatják  el az agyba.

  Különböző maszkok összehasonlítás céljából

  A legtöbb  RNS-vakcinát  orron keresztül adják be. Valójában Finnország  jelenleg  saját kísérleti adenovírusos „orroltást” fejleszt. Tekintettel arra, hogy ez egy idegen RNS transzfekciója az emberi sejtekbe, ez is illegális orvosi kísérlet.

  A Natural News munkatársa, a Health Ranger az mRNS „vakcinák” lipid nanorészecskéiről beszél,  amelyek az adjuvánsok miatt hatalmas gyulladást okoznak. Ezek a nano méretű robotok úgy vannak beprogramozva, hogy elpusztítsák a veleszületett immunrendszert.

  A FEMA egykori alkalmazottja a bejelentő, Celeste Solum lett, valami új és megdöbbentő dolgot tárt fel az amerikai kormány dokumentumaiból. A Covid „teszttel” egy mágneses jeladót helyez be, amely lehetővé teszi a nyomon követést.

  A Covid „tesztkészlet” szabadalom Richard A. Rothschild tulajdona és üzemeltetője, amely az US2020279585 (A1) szabadalom.

  Celeste Solum: A COVID „teszt” mikrochipet helyez be

  DNS betakarítása

  2021 januárjában Bill Evanina visszalépett az Egyesült Államok kormányának legfelsőbb hírszerzési tisztjétől, hogy engedélyezzen egy ritka és sürgős nyilvános figyelmeztetést:

  „A külföldi hatalmak gyűjthetik, tárolhatják és hasznosíthatják a covid tesztekből származó biometrikus információkat.”

  Bizonyíték van arra, hogy a Covid „teszt” orr-garat törlőjét a Kínai Kommunista Párt (KKP) és Bill Gates használja fel a DNS összegyűjtésére. Bemutatta a BGI Group Covid „tesztjeinek” használatát az amerikai állampolgárok biometrikus információinak gyűjtésére, tárolására és kiaknázására. Az Obama-adminisztráció megnyitotta az ajtót a KKP előtt, és lehetővé tette a BGI Group számára az Egyesült Államokban való megalapozását

  Miért akarják a DNS-ét?

  A jóvá nem hagyott  DEADLY mérgek

  A Nanotech orvostechnikai eszközökön és az erőltetett géntechnológián kívül a tudósok kémiai koktélra találtak bizonyítékokat az  Európa és az USA hatóságai által szabályozott, leginkább korlátozott mérgek arcmaszkjaibanSzakértők szerint a maszkok  összehasonlíthatók a  veszélyes hulladék belélegzésével .

  Őszintén szólva úgy gondolom, hogy a mainstream média a maszktoxicitásra összpontosít, hogy elterelje a figyelmünket a Nanotech Bio-engineeringről.

  Mérgező hulladékot lélegző maszkok

  Ebben a cikkben 20 oka van annak, hogy a kötelező arcmaszkok nem biztonságosak, hatástalanok és erkölcstelenek.

  ETILÉN-OXID

  A legtöbb  maszkot és arcburkolatot  (beleértve a ruhát is) mérgező és rákkeltő vegyi anyagokkal készítik, beleértve a tűzgátlót, az üvegszálat, az ólmot, az NFE-t, a ftalátokat, az etilén-oxidot, a polifluorozott vegyszereket és a formaldehidet.

  Azt mondják nekünk, hogy a Covid „teszt” és a maszkok a biztonságunkat szolgálják, de a maszkokat és a „Covid” teszteket  etilén-oxiddal permetezik . Azt mondják, hogy ez „sterilizálja” a terméket, de sterilizálja a  felhasználót is.

  Az EPA az etilén-oxidot „ rendkívül veszélyes ” mérgező vegyi anyagnak minősíti A washingtoni Állami Munkaügyi és Ipari Minisztérium  2020 áprilisában sürgős  orvosi figyelmeztetést adott ki:

  "Ez a rendkívül veszélyes mérgező vegyi anyag komoly kockázatot jelent az emberi egészségre."

  Az etilén-oxidot az amerikai kormány  OSHA - ja soha nem hagyta jóvá  egyéni védőeszközökön történő használatra. Miért használják tehát arcmaszkokra és helyezik az emberek vér / agy gátjára?

  Az  EPA  és a CDC szerint az  etilén-oxid rákkeltő anyag  és az ember által ismert rákkeltő anyag! "A neurológiai diszfunkcióhoz kapcsolódtak, és más káros hatásokat okozhatnak" a szemre, a tüdőre, az agyra és az idegrendszerre.

  Az etilén-oxid gyúlékony gáz, amely könnyen feloldódik a vízben, így nem okos a szájhoz venni. Valójában a bizonyítékok azt mutatják, hogy az etilén-oxid használata a maszkokon gázmentesítést eredményez a viselő légzési zónájában. A hosszan tartó expozíció  neurológiai diszfunkciót  és idegrendszeri depressziót okoz .

  Még szörnyűbb, hogy az etilén-oxid mutagén az emberekben, ami azt jelenti, hogy képes arra, hogy véglegesen megváltoztassa a génjeit és  károsítsa a DNS-ét . Teragenetikus is, ami azt jelenti, hogy születési rendellenességeket okoz a csecsemőknél. Ja és ez a fagyálló anyag kulcsfontosságú összetevője.

  Kíváncsi vagyok, vajon a maszkok viselőinek elgázosítása veszélyezteti-e a nem maszk viselőit?

  FTALÁTOK

  Egy  nemrégiben végzett kutatás  kimutatta, hogy az újrafelhasználhatatlan maszkok egy erőteljes műanyagot , ftalátot alkotnakLágyítja a műanyag termékeket, és rendkívüli reproduktív károsodásokat vált ki a férfiakban, ugyanakkor  károsítja a DNS-t is . A ftalátoknak való túlzott expozíció csökkenti a termékenységet és a péniszek zsugorodását okozza. hím ivarsejt mutációkat is indukálja, ami az utódok megnövekedett pre- és postnatalis halálozásához vezet. Ez egyszerűen nem lehet jó.

  PRION BETEGSÉG

  Deborah Tavares az Israeli News Live oldalán  az  amerikai kormány kiszivárgott dokumentumaiból kiderül, hogy a Covid „oltások” Prion-betegséget okoznak. Ez egy  visszafordíthatatlan autoimmun betegség .

  KÖVETKEZTETÉS

  A maszkok és a Covid „tesztek” a háború eszközei. A géntechnológia és az elnéptelenedés halálos orvosi kísérletének részei. Ezek egyáltalán nem maszkok, oltások vagy tesztek. Kísérleti orvostechnikai eszközök, amelyek halálos mérgekkel vannak ellátva, amelyek végleg sterilizálják és visszafordíthatatlanul  megváltoztatják a DNS-t . A maszkok és a Covid tesztek tartalmazzák a kísérleti Covid génszerkesztő biofegyvereket is, mérgező hasznos teherrel egy nanotechnológiai szállítórendszer belsejében. Ezeket a hadifegyvereket használják a lakosság rabszolgaságára és csökkentésére egy halálos orvosi kísérlet során, amely ellentétes a nürnbergi törvénykönyvekkel és megsérti a tájékozott beleegyezés törvényeit.

  Hamis tesztekkel hagyja abba a vér / agy gát károsodását. Ne adja át nekik a DNS-ét. Ne használjon maszkot. Ne tedd a gyerekeidre. Használjon szövetpelenkát és szerves egészségügyi betétet. Légy okos. Bármit is csinál, ne vegye be a Covid injekciókat, mert ez véres játékot jelent. Visszafordíthatatlan. A Nanotech Bioweapons „vakcinák” a garantált Halált jelentik. Lehet, hogy nem azonnal öl meg, de a sejtjeid és az immunrendszered rombolása a halálig tart. Ez az autoimmun betegség.

  NÉZD: Dr. Naomi Wolf megvitatja: „Miért jelentik az oltásútlevelek örökre a rabszolgaságot”

  Íme néhány módszer  a szervezet méregtelenítésére a  nanorészecskéktől. Kérjük, nézze meg az alábbi videót, és tanulmányozza a cikk anyagát és linkjeit.

  Amit velünk tesznek, az a szabad akarat, az elidegeníthetetlen jogok és a nürnbergi kódexek ellen szól. Elkészült a Nürnberg Kettő, Reimer Fuellmich vezetésével.

  NÉZD A népirtás 10 szakasza

  ••••

  Egyedi látogatók

  MaMa470
  TegnapTegnap674
  E-hétenE-héten470

  Névnap

  2022. július 4. hétfő
  Ulrik, Babett

  Holnap
  Emese, Sarolta
  napja lesz.
  Fel

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet