fbpx

Davos dekódolva - A globális végjáték
Kiemelt

2021 március 01
7597 megtekintés    
 • Ez az alapos dokumentumfilm betekintést nyújt Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum ajánlatára, a bolygó teljes irányításáról.

  George Orwell 1984-es könyvéből az „örökké az arcodon taposó bakancs” hűvös vonala   nagyon közel áll a végső teljesüléshez. Látja, azok az emberek, akik bátran bejelentették, hogy  „2030-ig semmit sem birtokolsz és boldog  leszel ”, és hogy csak  „bérelhetsz bármit, amire szükséged van”  , 2021. január 25-i héten találkoztak, hogy megvitassák a teljes átalakítás terveit. a bolygón. Így van, a Világgazdasági Fórumról,  más néven Davos-osztályról beszélek  .

  A konferencia Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítójának és ügyvezető elnökének észrevételeivel kezdődött, aki azt állította, hogy 2021 „kulcsfontosságú és döntő év” a jövőnk számára.

  Az egy héten át tartó konferencián a kormány, a banki, az üzleti, az egyetemi, a média-, a Big Tech és a Big Pharma képviselői vettek részt. Néhány figyelemreméltóbb lista a következőket tartalmazza:

  • Anthony S. Fauci, az  Országos Allergiai és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) igazgatója
  • Bill Gates, a  Bill & Melinda Gates Alapítvány elnöke
  • Tedros Adhanom Ghebreyesus, az  Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója
  • Kristalina Georgieva, a  Nemzetközi Valutaalap ügyvezető igazgatója
  • Al Gore,  az Egyesült Államok volt alelnöke
  • John F. Kerry, az  Egyesült Államok klímaügyi különleges elnöki megbízottja
  • Christine Lagarde, az  Európai Központi Bank elnöke
  • Angela Merkel,  Németország szövetségi kancellárja
  • Sundar Pichai, az Alphabet, Google Inc vezérigazgatója
  • Rajiv Shah, a Rockefeller Alapítvány elnöke

  Különleges címeket is közöltek: 

  • António Guterres, az  ENSZ főtitkára
  • Emmanuel Macron,  Franciaország elnöke
  • Benjamin Netanjahu,  Izrael miniszterelnöke
  • Vlagyimir Putyin,  az Orosz Föderáció elnöke
  • Ursula von der Leyen,  az Európai Bizottság elnöke
  • és  Xi Jinping,  a Kínai Népköztársaság elnöke

  Az idei davosi találkozó 7 fő témája a következő volt:

  1. Hogyan lehet megmenteni a bolygót
  2. Igazságosabb gazdaságok
  3. Tech for Good
  4. Társadalom és munka jövője
  5. Jobb üzlet
  6. Egészséges jövő
  7. A geopolitikán túl

  Jól hangzik, igaz? Nos, ha mindent szeretnél az életedben, amelyről gazdag, öngratuláló, jól összekapcsolt bennfentesek döntöttek, akkor biztos vagyok benne, hogy csodálatosan hangzik. A többiek számára, akik fontosnak tartjuk a függetlenséget, a szabadságot és a magánszférát, Davosnak a bolygó megmentésére és a társadalom átalakítására vonatkozó céljai inkább autoritárius harci kiáltásoknak tűnnek, amelyektől még George Orwell is rettegne. 

  Nincs visszatérés a normálishoz

  A davosi frontember, Klaus Schwab nyíltan kijelentette, hogy a COVID-19 járvány tökéletes alkalom volt  „újragondolni a világunkat”,  és még egy teljes könyvet is írt arról, hogyan kell ezt megtenni, a  COVID-19:  The Great Reset címmel . Valójában Schwab büszkén hirdette, hogy a világ soha nem tér vissza a normális kerékvágásba, mintha ez iszonyatos dolog lenne.

  A  COVID-19:  A nagy visszaállítás című részben Schwab megerősítette álláspontját, miszerint nem tér vissza a normális helyzetbe, kijelentve:

  Sokan azon töprengünk, hogy a dolgok mikor normalizálódnak. A rövid válasz: soha. Soha semmi nem tér vissza a válság előtt uralkodó „megtört” normális érzéshez, mert a koronavírus-járvány alapvető inflexiós pontot jelent globális pályánkon. - Klaus Schwab

  Előreláthatólag nem Schwab volt az egyetlen, aki így érzett. Számos kormányzati és üzleti vezető csatlakozott hozzájuk, akik kísértetiesen kezdték visszhangozni a médiában szinte pontosan ugyanazokat a kijelentéseket.

  Schwab Világgazdasági Fóruma, a Bill és Melinda Gates Alapítvány, valamint a John's Hopkins Egészségbiztonsági Központ támogatta   a 2019-es eseményt még 2019 októberében. Ez a világjárványra való felkészültségi gyakorlat csak néhány példányát mutatta be annak, ami a valóságban zajlik majd, hónapokkal később.

  Egy másik időre hagyjuk a vírus valódi eredetét és természetét. De amint a szakértői testület a 201-es esemény során megjósolta, minden megváltozott és nagyon gyorsan, miután az Egészségügyi Világszervezet 2020 március 11-én pandémiát hirdetett. Ugyanezen a napon a Világgazdasági Fórum bejelentette  COVID Akció Platformjának létrehozását , tervként a koronavírus-világjárványra adott globális gazdasági válasz átformálásához.

  Megjelent a  Stratégiai Hírszerzési Platform is,  amelyet „a gazdaságok, az iparágak és a globális kérdések átalakítási változásainak feltárására és nyomon követésére” fejlesztettek ki. Más szavakkal, a bolygó és lakossága életének minden létfontosságú irányításának megragadása.

  Ezekkel és még több erőfeszítéssel a Davos-osztály nem vesztegette az idejét a világ átalakításának terveivel. Mint Rahm Emanuel volt chicagói polgármester (és Dr. „nincs visszatérés a normális állapotba” Zeke Emanuel testvére) egyszer kijelentette,

  Soha nem akarja, hogy egy súlyos válság veszendőbe memjen. És ez alatt azt értem, hogy olyan dolgokat tehetek meg, amelyeket úgy gondolsz, hogy korábban nem tudtál volna megtenni.

  De az igazi kérdés mindig is a globális kormány létrehozásának menetrendjének előmozdítása volt. A világjárvány volt az ürügy arra, hogy felgyorsítsák ezt a rendszert. És ó, milyen séma ez.

  De hagyjuk, hogy Klaus Schwab globalista stróman ismét megalapozza azt a valódi mechanizmust, amelyet a Davos-osztály minden kívánt változásának előidézésére használnak. Félelem!

  Ismét Schwab volt az, aki felismerte,

  A fertőző betegségek terjedése egyedülálló képességgel bírja a félelmet, a szorongást és a tömeges hisztériát.
  - Schwab, Klaus. COVID-19: A nagy visszaállítás

  Valójában a közegészségügyi válság okozta félelem okozta hisztéria okozta azokat a pontos forgatókönyveket, amelyeket a 201-es esemény csak hónapokkal korábban játszott. A COVID-19 roncsgömbként szolgált, felszabadítva az élet minden aspektusát. Ez a világméretű társadalombiztosítási kísérlet nagyrészt sikeresnek bizonyult, mivel a világ társadalmait néhány hónap alatt totalitárius rezsimekké alakították át, és követelték a drákói intézkedések betartását a vírus terjedésének megakadályozása érdekében.

  Az Egyesült Államokban „ 15 nap a terjedés lassításáért ” számlázták. Az állampolgárok hozzájárultak azokhoz az intézkedésekhez, amelyeket a járvány kitörése előtt elképzelhetetlennek tartottak volna, mint például a társadalmi távolságtartás, az arcmaszkok, a kapcsolattartás nyomon követése, az üzletek bezárása és az utazási korlátozások. Az élet minden aspektusát teljesen feldúlták. Szerencsére a vírus okozta halálozási arány közel sem volt a 201-es eseménynél előre jelzetthez. Az öngyilkossági ráta, a családon belüli erőszak, a depresszió és a szerekkel való visszaélés azonban mind megugrott, mivel maga a lezárás fenyegetőbbnek bizonyult, mint maga a vírus.

  De képzeld csak? Mindezeket az emberi szenvedéseket a Davos-osztály jósolta meg. Tudták, hogy ez különösen nehéz lesz a fejlődő nemzetek és kisebbségek számára. Teljesen tisztában voltak azzal, hogy egy ekkora válság tovább növeli a gazdagok és a szegények közötti vagyoni különbséget. Előre tudták, milyen szélsőséges károkat okoznak, és milyen károkat okozhat az emberi egészség, vagyon, érzelmi és lelki jólét. De ezek a beteg, csavart, hataloméhes vámpírok ezt a káoszt felhasználnák végjátékuk részeként. Remélik, hogy azáltal, hogy jobban láthatóvá teszik ezeket az egyenlőtlenségeket, könnyebben elfogadják az előre megtervezett megoldásaikat. És így tervezik megtenni.

  Bizalomépítés a globális kormányzásért

   A januári davosi találkozók egyik fő témája a „bizalomépítésre” összpontosult. Valójában Schwab úgy véli, hogy sikertervük egyik legkritikusabb kérdése a bizalom megújulása.

  A Davos-osztály az összes megállót kihúzza, hogy Ön egyetértsen a terveikkel. Ezt nem tehetik meg simán az ön bizalma nélkül. Látja, ez a globális játék úgy működik, hogy kifinomult propagandával, prediktív programozással és átfogó agymosással állítja elő az Ön beleegyezését. Hacsak nem mond kifejezetten nemet és tesz valamit, hogy ellenálljon a Davos-osztály terveinek, akkor hallgatását és önelégültségét engedélyként fogják felfogni a napirendjük folytatásához.

  Ezért szeretik használni az olyan szavakat, mint az  inkluzív,  méltányos,  rugalmas,  fenntartható,  többpólusú,  együttműködő és társadalmi igazságosság , hogy úgy tűnjön, mintha az asztalhoz hívnák, hogy segítsen döntéseket hozni. A valóságban az összes döntést már meghozták helyetted. És egyikük sem igazán az ön javára szolgál.

  De a Davos-osztály nem hülye. Rájönnek, hogy sokan folytatják rendszereiket, és még azt is elismerték, hogy A nagy visszaállítás aljas globális összeesküvésnek tűnik. Tehát olyan gázvilágítási taktikákhoz folyamodnak, mint  ez  a The Great Reset című videó , hogy kételkedjen a gyanúban, és bárkit kifest, aki ellentmond az elbeszélésének.

  Igen, imádják „összeesküvés-elméletekként” elutasítani a gonosz napirendjükről szóló jelentéseket. De ez a fajta propaganda nem más, mint egy mágikus trükk. Ez az utcasarok kéznyújtása professzionálisan készített videókkal, riportokkal és okos marketinggel.

  Kétségbeesetten azt akarják, hogy hidd, mélyen törődnek veled, és megdöbbent minden ellenállás. Hogy merészelsz még gondolkodni, hogy megkérdezd őket, és válaszokat keress magadnak!

  Bízzon a szakértőkben. Bízzon a kormányban. Bízzon a bankárokban. Bízzon a tudományban. Bízzon a tervben. Bízzon a Davos-osztályban!

  A COVID-járvány csak a terv első fázisa, amely arra készteti Önt, hogy engedjen céljainak. Mit tartogatnak még?

  Agenda 21/2030 és kollektivizmus

  Egy új ellenséget keresve, amely egyesítene minket, arra az ötletre jutottunk, hogy a szennyezés, a globális felmelegedés veszélye, a vízhiány, az éhínség és hasonlók megfelelnek a számlának ... Mindezeket a veszélyeket emberi beavatkozás okozza, és csak a megváltozott attitűdök és magatartás, amelyek leküzdhetők. Az igazi ellenség tehát maga az emberiség.
  - Dr. Alexander King, a Római Klub társalapítója Az első globális forradalom,  A Római Klub tanácsának jelentése, Alexander King és Bertrand Schneider, 1991

  A globális kormány megfogalmazásának ördögi terveire már régen felhívták a figyelmet. A Római Klub óriási szerepet játszott ebben egészen 1972-ig, a növekedés határai című jelentésének közzétételével, amely lényegében minden társadalmi problémát azzal vádol, hogy túl sok ember fogyaszt túl sok mindent. A banki iparmágnások, értelmiségiek, tudósok, bürokraták és barátaik globális szindikátusának egyik elsődleges módja az Új Világrend megvalósítását tervezte a globális felmelegedés veszélyének előmozdításával, amely mára az  éghajlatváltozássá vált. Az éghajlatváltozás fogalma ad ürügyet a globális technokratáknak a világ megváltoztatására a nettó nulla szén-dioxid-kibocsátás követelésével  ami tönkretenné a fosszilis üzemanyagok iparát és teljesen megváltoztatná a világ működését.

  A környezeti válság veszélye lesz a „nemzetközi katasztrófa kulcs”, amely feloldja az Új Világrendet.
  - Mihail Gorbacsov

  A földet szennyező és mérgekkel teli iparágak évszázados vezetése után most azt akarják, hogy higgye el, hogy van terve, hogy orvosolja ezeket a hibákat. De a Római Klub, a Világgazdasági Fórum és az ENSZ nem egyedüli csoportok, akik ezt a rendszert támogatják. A kormányzati világtalálkozó (WGS) számos más szervezet és gondolkodási központ között zajlik, amelyek a globális kormányzásról alkotott álmuk megvalósításán munkálkodnak.

  Növekedési határok  jelentés modern alágazatai az  Agenda 21 és az ENSZ által kidolgozott Agenda 2030 fenntartható fejlődési céljai . Pusztán véletlen, hogy egy globális világjárvány 2020 elején éppen akkor következett be, hogy „egy évtizedes ambiciózus fellépést indítson be” a bolygó teljes irányításának megszerzése érdekében? Véletlenül használták ezt a világjárványt az éghajlatváltozás menetrendjének túlhajtására is?

  Egy másik releváns kérdés az, hogy ki adta ezt az autoritást az ENSZ-nek? Soha nem szavaztam António Guterresre, az ENSZ jelenlegi főtitkárára, vagy bármelyik előzőre, és biztos vagyok benne, hogy Ön sem. De még 1992-  ben elfogadtak egy törvényjavaslatot  az Egyesült Államok képviselőházában, amely kötelezi az országot az Agenda 21 végrehajtására. Nem más, mint a jelenlegi házelnök, Nancy Pelosi támogatta, és a jelenlegi szenátus többségi vezetője, Chuck Schumer és Bernie Sanders szenátor is támogatta. Noha ez a törvényjavaslat soha nem született meg a szenátusban, számos elve az évek során életbe lépett. Nem számít, hol laksz, valószínű, hogy országod hasonló törvényeket hozott a beleegyezésed nélkül.

  Az olyan koncepciók, mint a társadalmi igazságosság, az egyetemes alapjövedelem (UBI) és a Green New Deal politikák, mind az Agenda 21-ből fakadnak, és ha teljes mértékben érvényesek, sokkal több kárt okoznak, mint hasznot.

  Úgy gondolva, hogy a legtöbb ember vagy egyetért e tervekkel, vagy még mindig bezárkózik a hamis valóság mátrixába, az ENSZ-nek még volt merészsége  létrehozni egy weboldalt, amely egy új világrendet hirdetett  „boldogsággal, jó közérzettel és minden élet szabadságával”. A Föld 2050-re ”, ami annyi rossz visszajelzést hozott, hogy végül eltávolították.

  A Davos-osztály és globalista csatlósaik imádnak úgy tenni, mintha terveik az egész emberiség javát szolgálnák, miközben a világ vagyonának és erőforrásainak nagy részét továbbra is a saját kasszájukban tartják. Bár globális méltányosságot ígérnek, soha nem árulják el, hogy ez azt jelenti, hogy mindenki egyformán lesz szegény és függ a technokrata uraktól az asztal minden morzsájáért.

  Az évek során sok olyan bátor lélek, mint Rosa Koire, a Zöld maszk mögött  és Patrick Wood, a Technokrácia felemelkedése írója,  tett arra kísérletet, hogy leleplezték a csalihúzás és a váltás kísérleteit.

  Az  Agenda 21, az  Agenda 2030, a  Visszaépítés jobb, az  éghajlatváltozás és  a Nagy visszaállítás  középpontjában a kollektivizmus áll. A globális kormányzati tervek kutatásának úttörőjeként  G. Edward Griffin  azt is elmagyarázta, hogy a kollektivizmus nem más, mint egy marketingfogás, amely arra készteti az embereket, hogy feladják egyéni jogaikat, és hogy az országok feladják szuverenitásukat a globális elit számára. 

  A negyedik ipari forradalom és az ígért utópia

  A világ válaszút előtt áll. Azok a társadalmi és politikai rendszerek, amelyek milliókat emeltek ki a szegénységből és fél évszázadon át formálták nemzeti és globális politikánkat, kudarcot vallanak velünk

  Az üzleti életbe, a kormányba, a médiába és még a civil társadalomba vetett bizalom odáig fajult, hogy a világ több mint fele úgy érzi, hogy a jelenlegi rendszer kudarcot vallott…

  Ebben a bizonytalan politikai és társadalmi kontextusban kell szembenéznünk egy sor hatalmas, feltörekvő technológia lehetőségeivel és kihívásaival - a mesterséges intelligenciától kezdve a biotechnológián át, a fejlett anyagoktól a kvantumszámításig -, amelyek radikális változásokat fognak indítani életmódunkban, és amiről már írtam, hogy a negyedik ipari forradalmat tartalmazza.
  - Klaus Schwab,  A negyedik ipari forradalom kialakítása

  A valódi Davos-menetrend középpontjában az éghajlatváltozás csalása áll, amely egy technokrata, transzhuman, negyedik ipari forradalmat vezet be autonóm járművekkel, a tárgyak internetével, a fejlett mesterséges intelligenciával, az intelligens városokkal és a testek internetével, hogy minden embert összekapcsoljon gépekkel. Igen, Schwab nyíltan kijelentette, hogy " a jövő kihívást jelent annak megértésére, hogy mit jelent embernek lenni, mind biológiai, mind társadalmi szempontból ". 

  A végcél az, hogy mindenkit megcsipkedjünk, irányítsuk az egész társadalmat, hogy a bankárok és az elit emberek irányítsák a világot. 


  Támogatásra van szükségünk, hogy folyamatosan közölhessük veletek azokat a tényeket, amelyekre a mainstream média nem hajlandó

  Egyedi látogatók

  MaMa605
  TegnapTegnap708
  E-hétenE-héten605

  Névnap

  2021. december 6. hétfő
  Miklós, Döniz
  Mikulás napja

  Holnap
  Ambrus
  napja lesz.
  Fel

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet