fbpx

Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba!

2020 szeptember 30
3954 megtekintés    
 • Azt mondod járvány van? - Azt mondom hazudsz! Hogy mi okból? Mert félsz!

   

  Azt mondod járvány van? - Azt mondom hazudsz! Hogy mi okból? Mert félsz!

  Magyarországon évente két influenzajárvány szokott végigsöpörni vagy nevezhetjük egy hullámzó  fél évnek is. Általában tavasszal kisebb és ősszel/télen egy komoly szokott tombolni.

  Ez tisztán kimutatható hivatalos adatokhoz hozzá lehet férni!

  2019-ben a 40. héttől az 52. hétig! 57.350 fő produkált influenzás tüneteket és volt beteg!

  Ez a szám január első hetére már egy hét alatt 20.000 főre gyarapodott!

   

  2020 6. és 7. hetében 70.000 összesen! ( heti 35.000 új beteget jelentett!)

   

  2020 februárjában az országos infuenza járvány totális tetőzésekor érdekes módon egy hangot se lehetett hallani arról hogy a fertőzöttségi esélyszám 250:1- hez volt hazánkban!

  Senki egy kurva szót se szólt hónapokon át hogy mekkora is a gond és hogy nem csak öregeket hanem gyerekeket is megölt heti szinten a dolog mert a szövődmények tüdőgyulladás agyhártyagyulladás és ilyen nyalánkságok voltak!

  A magyar kisember ezzel szemben, ahogy a mocskos kormány és politika meg média kussolt a dologról, addig fordítottan arányosan építette fel a pánikolási hullámot a Vuhani SARS miatt,teljesen eltakarva a valóságot!

   

  Nem egészen egy hónappal ezelőtt még érdekes módon semmi olyanról nem lehetett hallani hogy a "szokványos" influenza járvány miatt bármi gondja lenne a házi orvosoknak meg az orvosi és kórházi hálózatnak! Érdekes módon heti szinten tízezrek betegedtek meg és nem lokálisan hanem országosan hónapokon át és az emberek le se szarták az egészet mintha mi se történne.

   

  A gyerekek ugyanúgy mentek iskolába óvodába és az emberek nagy százalékban még betegen is dolgoztak mert ugye "tápzsugázni" iszonyatos bukta a fizuból hála a mocskos politikusainknak.

   

  Az hogy az influenza mely pontosan ugyanazokat a tüneteket produkálja szervezettől függően 3-6 napon belül mint a COVID, 7-14 napos cikluson belül, és nem lehet megkülönböztetni a kettőt egymástól az bizony külön megéri a misét!

  Gyakorlatilag A Vuhani SARS-ot nem véletlenül akkor indították el amikor. A teljes európai kontinensen ilyenkor ,októbertől március elejéig van a legtöbb influenzás beteg és a népek már évszázadok alatt a klímának tudják be és teljesen immunissá váltak lelkileg az egészre. Teljesen simán beszéltek róla mindig is és mindig is rezzenéstelen arccal mondták be a híradóba hogy kitört az influenzajárvány. Mindenki mosson kezet rendesen és hallgasson a kezelőorvosára gyógyszerészére!

  Akik persze úgy tömték ezt a kurva népet tele antibiotikummal a gyulladásos szövődmények lehetősége és valósága miatt hogy abba az egész nép járványosan belehülyült és beletörődött.

   

  Érdekes senki nem pánikolt!

  Érdekes senki nem akart felhalmozni!

  Érdekes senki nem akart  az elmúlt fél évben sem az évtizedben maszk és fertőtlenítőbizniszt nyitni mert a kutya nem vette a maszkokat és a fertőtlenítőt. Pedig ha a február számait lebontjuk akkor napi több mint 1000 beteg jön ki és az 1 percenként egy új BETEGET vagy potenciálisan később fertőző egyedet jelent!!!!

  Az egész ország igénytelenségét mutatja az ami most megy!

  Érdekes mindenki leszarta a másik egészségét is olyan magasról amilyen magasról csak lehetséges. A higiénia meg nem hogy nem volt terítéken gyakorlatilag egy szó nem esett róla!

  Képmutató egy buta nemzet ez a Magyar. De a jó hír hogy nem vagyunk egyedül. A többi európai nemzet is ugyan ebben a szuicid tévképzetben szenved.

  Egész európában heti szinten tízezrek haltak meg idősek és középkorúak, és igaz ritkán de csecsemők és serdülőkorúak is az "általános" éves influenza időszak alatt ,a kor miatt az egészségi állapot miatt és a szövődmények miatt! Csak januárban és februárban 10 millió lakosra átlagolva 2000 fő volt a halálozási ráta!

   

  Azt állítjátok Vuhani Pandémia van! (Pandémia =Globális járvány)

   

  HAZUDTOK!

   

  A szokásos éves influenzajárvány van európában amelybe belekevertek egy gazdasági bioterrort! Melynek vírusa más lefolyású mint egy közönséges A vagy B kategóriás influenza azonban semmivel se kell többet vagy másképpen csinálni mint bármikor!

  És ti akik nagy ívben leszartátok a saját nemzeteteket az utóbbi hat hónapban (és úgy alapvetően az elmúlt 20 évben)  mikor napi százak betegedtek és haltak bele  és potenciálisan fertőztek az egész országban most ti vagytok azok nem látnak túl a valóságon!

   

   

  jelenleg minimum (és ez a legalacsonyabb átlagbecslés) 50.000- 75.000 influenzás van Magyarországon! és havi szinten a jelenlegi csúcsidőben a lábon kihordás aránya 1 hét! (fertőzési arány: 200:1-hez!

   

  A hivatalosan is bizonyított Koronavírussal fertőződött polgáraink száma 70 fő! (fertőzési arány: 130.000:1-hez)

   

  Mégis mi az isten van veletek?!?!!?

  Mi francot pánikoltok?

  Mi jogon veszitek magatoknak a bátorságot és mondjátok azt hogy 20 éve először most van válság és krízis az egészségügyben, mikor a teljes orvosi és egészségügyi hálózat menetrendszerűen minden évben ezen időszakokban, havi tízezrével "táppénzeli" és és kezeli az influenzásokat minden gond nélkül?!

   

  A FÉLELEM AZ AGYATOKRA MENT!

   

  Évtizedek óta köpköditek meg fertőzitek oda vissza egymást a gyerekeitek is egymást, és évtizedek alatt soha egyszer se lehetett hallani a hazai legnagyobb "egészségügyi" kutyáktól hogy mit is kell tenni pontosan mekkora is a gond.

  De minek is mondanák ha mind szabadkőművesek és a saját alkotmányuk és az új világrendbe vetett testvériségi luciferánus hitük szerint az a jó ha minél többen kipusztulunk!

  De minek mondanák ha a gyógyszerlobby havi milliókkal tömi ki a zsebüket cserébe a hazaárulásért!

   

  Ti még komolyan elhiszitek az utóbbi 30 év tapasztalata alapján hogy a kórházak azért vannak hogy életet mentsenek? Az elit csak úgy hívja őket hogy kontrollált halálzónák!

  Minden tiszteletem az orvosoké az ápolóké a mentősöké és a munkáját tényleg hittel és szívvel lélekkel végző egészségügyesé! De csak azoké akik nincsenek benne a körben!

   

   

  Ébredjetek már fel!

  Csak az elmúlt 3 hónapban ha heti szintre átlagoljuk az "átlagos" influenzás megbetegedések számát az 20.000 re jön ki! Nem európában hanem csak itthon.

   

  Nyissátok már ki a szemeteket és vegyétek végre észre hogy ez egy szisztematikusan felépített gazdasági terror ! Mely pont azt akarja elérni hogy elveszítsétek a józan ítélőképességeteket a pánikkeltés miatt és egész európát szétbombázzák gazdaságilag.

   

  Tartsátok be a 10. legfontosabb szabályokat és nem lesz semmilyen gond!

  1. Aki betegnek érzi magát és a szokásos tüneteket produkálja mint az átlagos influenzánál az maradjon ott hon és hordja ki lábon!

  2. Aki fertőzött zónából! (nem országból) jött haza az is vonuljon önkéntes karanténba!

  3. Segítsétek és óvjátok világosítsátok fel az időseket!

  4. Az átlagos higiéniai protokollt tartsátok be!

  5. Hagyjátok abba a felvásárlást MINDENBŐL VAN ELÉG ÉS LESZ IS A TOVÁBBIAKBAN!

  6. Hagyjátok abba a pánikolást!

  7. Hagyjátok a picsába a maszkokat ha nem vagytok betegek ne frusztráljátok vele honfitársaitokat mert azt hiszik hogy ti influenzások vagytok vagy Covidosok vagy TBC-sek vagy hasonló! Ha egészségesek vagytok ne használjátok csak ha bármilyen légúti panaszotok van lázzal köhögéssel. (Egy normális ember tudja :A maszk a betegeknek van kitalálva kizárólag a közvetlen!!!!! cseppfertőzéstől véd meg de kiaz a fsz aki a másik szájába köpköd ha rizikós?)

  8. Napi minimum 1000 mg c-vitamin.

  9. Ha extra védelmet akarsz akkor 2 naponta inhalálás min 15 percig kamillagőzzel!

  10. Maximum 1 óránként folyadék ha van lehetőség akkor meleg!

   

   

   

  És végül ajánlom újra mindenki figyelmébe Noam Chomsky-tól a Globalisták 10. törvényét mely alapja az új világrendet építőknek is!

   

  1. Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.

  2. A népnek úgy kell tekintenie politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.

  3. A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a "fehér" propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a "szürkét" (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a "feketét" (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezeknek karöltve azon kell munkálkodniuk, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentse a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.

  4. A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek: évszázadokon keresztül hajlandók benyelni és elfogadni ezt az érvet ("majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk").

  5. Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetőknek egyszerűen kell megfogalmazniuk üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naív lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.

  6. Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.

  7. Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.

  8. A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.

  9. A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.

  10. Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. Titkos nyilvántartásokat kell létrehozni az egyén különféle (ízlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát. Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb vívmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani.

   

   

  Hagyjátok abba a hazudozást !

   

  A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést!

  (yoda/buddhista alapfilozófia)

   

   

  A félelem a tudatlanságból fakad és egyetlen ellenszere van, a tudás,és a szeretet!

  (Dalai Láma)

   

   

  2020.03.19

  • Forrás: https://kritikus-hangok.webnode.hu/

  Egyedi látogatók

  MaMa431
  TegnapTegnap674
  E-hétenE-héten431

  Névnap

  2022. július 4. hétfő
  Ulrik, Babett

  Holnap
  Emese, Sarolta
  napja lesz.
  Fel

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet