fbpx

Tanulmányok azt mutatják, hogy a dehumanizáló maszkok gyengítenek és nem védenek

2020 november 28
1642 megtekintés    
 • Figyelje meg, hogy az NWO bűnözői maszkot hordanak a titkos sátáni rituáléikhoz, és szükségszerűen a robotok is használják. Véletlen egybeesés? Nem. A maszkok tudat alatt befolyásolják a szintetikus menetrendet. A maszkok egy lépést jelentenek a teljes transzhumanizmus felé vezető úton.

  Leleplező igazság: A világszerte számos régióban előforduló kötelező maszkok viselésének nincs tudományos vagy orvosi alapja a valóságban. A maszkok csökkentik az immunitást, és nem védenek meg a vírusoktól vagy a betegségektől. A baljós álarcviselés menetrendje arra utal, hogy az emberiséget tovább akarják tolni a transzhumanizmus felé vezető úton, összevonva az embert a géppel.

  Dehumanizáló maszkok

  sajnos az új normális élet részévé váltak a világ számos államában és nemzetében. Számos helyi és állami kormány arra kényszeríti az embereket, hogy viseljék őket, és sok vállalkozás kötelességtudóan viseli a hivatalos vonalat, és megtagadja a belépést olyan ügyfelek számára, akik nem viselik őket. Eltekintve attól a nyilvánvaló igazságtól, hogy a maszkok széles körű használatának szándékosan dehumanizáló hatása van (összhangban a transzhumanista szintetikus menetrenddel), számos tudományos tanulmány azt mutatja, hogy a maszkok nem szolgálnak hasznos orvosi célt az egészséges emberek számára.

  A maszkok gyengítik Önt hiperkapnia (túlzott széndioxid a véráramban, amelyet általában a nem megfelelő légzés okoz) és hipoxia (csökkent oxigén) okozásával. Sebészek számára készültek vagy beteg embereknek (hogy ne fertőzzenek meg másokat). Tudományos szempontból nem akadályozzák meg az egészséges embereket a fertőzésben! Az alábbiakban bemutatjuk a bizonyítékokat. Ezzel elkerülhetetlen következtetést vonhat maga után, hogy ezek a maszkok nem az egészség védelméről szólnak, hanem inkább az ellenőrzésről, az embertelenítésről és az egészség megsemmisítéséről.

  A maszkok oxigénhiányhoz vezetnek, amely a fáradtság, a gyengeség és a súlyos betegségek, például a rák előfutárai.

  Értelmes tudományos tény, hogy a maszk viselése blokkolja a légutakat, ezért mind hiperkapniához (a kilégzett levegő belélegzéséből származó szén-dioxid növekedéséhez és felhalmozódásához vezet a szervezetben), mind hipoxiához (oxigénhiány a szövetekben) vezet. A hiperkapnia tünetei közé tartozik a szédülés, az álmosság, a túlzott fáradtság, a fejfájás, a dezorientált érzés, a bőr kipirulása és a légszomj. A hipoxia tünetei közé tartozik a szorongás, nyugtalanság, zavartság, a bőr színének megváltozása, köhögés, gyors légzés, légszomj és izzadás.

  Nem meglepő, hogy mindkét állapot hasonló, mivel mindkettőt oxigénhiány jellemzi. Ezenkívül a hipoxiáról bebizonyosodott, hogy általában csökkent immunitáshoz vezet, és előfutára olyan súlyos betegségeknek, mint az érelmeszesedés, agyvérzés és a szívroham. Ez a rák kialakulásának szükséges előfeltétele is (amint arra a természetes rákgyógyításról szóló sorozatomban kitértem). Dr. Russell Blaylock kiemeli, hogy a maszk viselése valójában miért növeli a fertőzés kockázatát, mivel az oxigénhiányos állapot csökkentésével általános egészségi állapotát, erejét és immunitását csökkenti:

  - Ismeretes, hogy az N95 maszk, ha órákon át viseli, akár 20% -kal is csökkentheti a vér oxigénellátását, ami eszméletvesztéshez vezethet, mint ahogy az történt azzal a szerencsétlen fickóval, aki N95 maszkot viselt egyedül autójában. aminek következtében elájult, lezuhant az autója és sérüléseket szenvedett ... Egy újabb, 159, 21-35 éves egészségügyi dolgozó bevonásával végzett tanulmány szerint 81% -uk fejfájást szenvedett az arcmaszk viselésétől. Néhányuknak már korábban is voltak fejfájásai, amelyeket a maszkok váltottak ki. Mindannyian úgy érezték, hogy a fejfájás befolyásolja a munkájukat. ”  „Ezeknek a megállapításoknak az a jelentősége, hogy az oxigénszint csökkenése (hipoxia) az immunitás károsodásával jár. Vizsgálatok kimutatták, hogy a hipoxia gátolhatja a vírusfertőzések leküzdésére használt fő immunsejtek típusát, az úgynevezett CD4 + T-limfocitát. Ez azért következik be, mert a hipoxia növeli az úgynevezett hypoxia által indukálható faktor-1 (HIF-1) szintjét, amely gátolja a T-limfocitákat és stimulálja a Tregs nevű erőteljes immungátló sejtet. Ez meghatározza a fertőzések, köztük a COVID-19, fertőzésének színterét, és sokkal súlyosabbá teszi a fertőzés következményeit. Lényegében a maszk nagyon megnövelheti a fertőzések kockázatát, aminek sokkal rosszabb kimenetele is lehet. ”

  Blaylock hangsúlyozza azt is, hogy a maszkok viselése egészségügyi szempontból veszélyes - ösztönzi a vírusok és baktériumok újrahasznosítását (nem pedig kiűzését), amelyek közül néhány potenciálisan halálos következményekkel juthat az agyba:

  „Ez még ijesztőbb. Újabb bizonyítékok arra utalnak, hogy egyes esetekben a vírus bejuthat az agyba. A legtöbb esetben a szaglóidegek (szaglóidegek) útján jut be az agyba, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az agy azon területéhez, amely a közelmúlt emlékezetével és a memória konszolidációjával foglalkozik. Maszk viselésével a kilégzett vírusok nem tudnak kijutni, és az orrjáratokban koncentrálódnak, bejutnak a szaglóidegekbe és az agyba jutnak. ”

  A Kanadai Közegészségügyi Ügynökség elismeri „kevés a bizonyíték” arra, hogy a maszkok megvédik az egészséges embereket

  A Kanadai Közegészségügyi Ügynökség (PHAC) ez a dokumentum nyíltan elismeri, hogy kevés bizonyíték áll rendelkezésre arról, hogy ha egészséges vagy, a maszk viselése valahogy megvéd. Ez áll szemben azzal a propagandával, hogy „a maszkom megvéd téged, a maszkod megóv engem”, mivel az egyetlen pont (ha nem vagy olyan, mint egy sebész) az, hogy a már beteg emberek viseljék őket, hogy megakadályozzák a nagy légzőcseppek kijutását. Általános orvosi gyakorlat, hogy a maszkokat a fertőzöttek, és nem a nem fertőzöttek viselik (mint például abban az esetben, ha valakinek TBC-je van), ugyanúgy, mint a szokásos orvosi gyakorlat, hogy a karantén a betegeket vagy az immunhiányos helyzetben lévő betegeket szolgálja, nem pedig az egészséges közösséget. A karantén meghatározása „olyan állapot, időszak vagy elszigeteltség helye, ahol máshonnan érkezett vagy fertőző vagy fertőző betegségnek kitett embereket vagy állatokat helyeznek el”, tehát
  maga a tény, egy egész társadalom bezárása nem karantén de egyenesen zsarnokság. Ne feledje, hogy a koronavírus művelet nem az orvosi józan ész vagy logika; az ellenőrzésről szól. A PHAC dokumentum kimondja:

  „Kevés bizonyíték áll rendelkezésre arról, hogy a maszkok viselése mennyire hatékonyan akadályozza meg a fertőzést… A maszkok hatékonysága érdekében az egyéneknek következetesen és helyesen kell viselniük őket; ezek a cselekvések kihívást jelenthetnek. A maszkot csak egyszer szabad viselni, soha nem szabad mással megosztani, és mindig cserélni kell, ha szennyezett vagy nedves. Ha nem megfelelően használják, a maszkok a fertőzés miatt nagyobb kockázatot jelenthetnek az influenza világjárványának terjedésében, vagy túl magabiztossá tehetik a felhasználót, és így elhanyagolhatják más egyéni védőintézkedéseket, például a kézhigiéniát, a légzési etikettet és az önszigetelést betegség esetén - olyan intézkedések, amelyeket fontos kiegészítő intézkedéseknek tekintettek a maszkok használatával a betegség terjedésének csökkentése érdekében. Végül, tekintettel arra, hogy a maszkok nem használhatók evéskor és iváskor, és megnehezíthetik a kommunikációt, a hosszabb ideig tartó viselésük nem praktikus és hatástalan. "

  Baktériumok és vírusok tárolása

  Azok a maszkok, amelyeket sokan viselnek - házilag szövetből, bandannákból stb. -
  vicc, ha úgy gondolja, hogy megállítja a nanométerben mért vírust (nanométer = 10–9 vagy 0,000000001 méter). Nem állítják meg a vírust, de a meleg és párás körülmények miatt a mikrobák fejlődésének melegágyává válnak. Ez a cikk idéz néhány indiai orvost:

  „Kiemelte, hogy a maszkok potenciális baktériumok és vírusok forrása. "A maszk belégzéséből származó nedvesség, amikor állandó kapcsolatban van a 37 Celsius fokos meleg emberi testtel, ideális hely a vírusok és baktériumok fejlődésére" - mondta. "Ez a mikrobák növekedését eredményezheti a maszkokon, és elősegítheti a levegőben terjedő betegségek, például az influenza terjedését."

  "Az N95 vagy N99 maszkfajtákat hagyományosan a kórházakban használják a tuberkulózis és más fertőzések megelőzésére az influenza szezonban" - mondta Dr. KK Aggarwal, az Indiai Orvosi Szövetség elnöke. "Csak akkor képesek blokkolni a részecskéket, ha teljesen megakadályozzák a légszivárgást, és ez nem lehetséges." … Aggarwal szerint a maszk viselésének ilyen kényelme „csak pszichológiai jellegű”, és óva intett attól, hogy maszkokat használjon orvos ajánlása nélkül. ”

  Csakis pszichológiai. Ez az a koronavírus-művelet: az felfogóképesség kezelésének pszichológiai játéka.

   

  A maszkok biztonsági érzetet adnak az embereknek

  Háború közepén vagyunk. A felfogásban gyakran az érzelem, nem az ok játszik szerepet. A napirendet meghatározó pszichopata szintjén az NWO (Új Világrend) manipulátorai ügyesen kihasználják ezt azáltal, hogy a kormányoktól olyan ostoba és hatástalan szabályok betartását követelik, mint a kötelező maszkok viselése. A napirendet végrehajtó idióta szintjén a helyi és az állami kormánytisztviselők azt hirdetik, hogy mindenkinek maszkot kell viselnie, ezért ezek az alacsony rangú tisztviselők CYA (eltakarják a szamárságukat), megbékítik a lakosságot, és úgy tűnjik, hogy cselekvésük meghatározóan döntőek . De ez csak színlelt, mert a maszkok nem nyújtanak védelmet, mivel ez a tanulmány. A műtéti maszk nem alkalmas a kockázatcsökkentéshez:

  Azt gondolom, hogy a műtéti maszk egy szimbólum, amely megvédi a kockázat észlelését azáltal, hogy védelmet nyújt a nyilvánosság számára, miközben a jövőben kockázatot jelentő magatartást okoz ... A kanadai népjárvány-készültségi készültségi terv mellékletében a népegészségügyi A Kanadai Ügynökség (PHAC) nem javasolja maszkok használatát egészséges személyek számára járványos helyzetekben, elismerve, hogy a maszk ilyen körülmények között nem bizonyult hatékonynak ... Ugyanez a közegészségügyi intézkedésekről szóló melléklet arra a „hamis biztonságérzetre” hivatkozik, amelyet egy maszk pszichológiailag képes biztosítani, de fordítva ez az igazi kockázat, amelyet a kormány jelent annak, amely
  nem képes a lakosságát lecsillapítani.”

  Végső gondolatok

  A kötelező maszkviselési parancs csak egy újabb módja annak, hogy az NWO összeesküvői teszteljék, meddig tudják támadni az embereket, és látják, mennyit tudnak megúszni. Csakúgy, mint a tudománytalan társadalmi távolságtartási szabályok (1 méter, 1,5 méter, 2 méter, 6 láb vagy valami más, attól függően, hogy hol élsz), a maszkok is szimbolikusak ennek az egész hamis világjárványnak. Nem észről vagy logikáról van szó; a félelemről és a kondicionálásról szól. Arra tanítanak, hogy engedelmeskedj, megkérdőzhetetlenül késztetnek arra, hogy betartasz-e minden szabályt minden egyes percben, megtanítják az embereket, hogy egymást besúgják,
  fogadják el az elszigeteltséget és, hogy féljenek egymástól valamint az ember által előidézett klímaváltozási kamuval).

  Most még az emberek arcát sem láthatjuk, amikor kapcsolatba lépünk velük! A Föld emberei - Ébredj fel!

  Ez tömeges kondicionálás. Az, hogy az egészséges emberek készségesen támogatják-e és teljesítik-e a maszkviselési parancsokat, egyenesen arányos a tudatlanságukkal és félelmükkel. Semmilyen beavatkozás, például maszkok vagy oltások, nem közelítheti meg az egészséges élet fontosságát, és fejlesztheti belső terepét (és ezáltal az immunrendszerét), hogy kevésbé legyenek fogékonyak a betegségekre. Itt az ideje, hogy „leleplezzük” az igazságot, és ezt a válságot felhasználva oktassuk magunkat és másokat a vírusok valódi természetéről, az immunrendszerről, az egészségről és a betegségekről.

  *****
  Makia Freeman az alternatív média / a The Freedom Articles független híroldal szerkesztője és a ToolsForFreedom.com vezető kutatója. Makia a Steemit-en és az FB-n szerepel.
   

  Egyedi látogatók

  MaMa417
  TegnapTegnap1484
  E-hétenE-héten3286

  Névnap

  2021. október 27. szerda
  Szabina, Szabrina

  Holnap
  Simon, Szimóna, Szimonetta
  napja lesz.
  Fel

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet